Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spoločný obecný úrad Handlová

Z dôvodu náhlej a nečakanej straty vedúcej Spoločného obecného úradu v Handlovej - stavebného úradu dňa 11. apríla 2022 a dlhodobej práceneschopnosti referenta stavebného úradu, tento pracuje v obmedzenom režime. Mesto Handlová ďakuje všetkým, ktorí potrebujú vybaviť svoje záležitosti vedené v agende Stavebného úradu v Handlovej, za trpezlivosť a porozumenie.

Zároveň mesto žiada aby nové žiadosti a podania, ktoré znesú odklad, doručovali fyzické a právnické osoby po 1. júni 2022 alebo v prípade potreby kontaktovali úrad elektronicky na email: andrea.horvathova@handlova.sk

Stránkové hodiny Stavebného úradu v Handlovej budú od 2. 5. 2022 do odvolania každú stredu od 8.00 h do 16.00 h. V stredy bude Stavebný úrad v Handlovej vybavovať agendu osobne, v ostatných dňoch bude riešená rozpracovaná agenda a budú realizované miestne šetrenia v teréne.

Od 2. mája 2022 bude poverená vedením Stavebného úradu v Handlovej Andrea Horváthová, ktorá pôsobila na Stavebnom úrade v Handlovej na pozícií referent od roku 2003.

Mesto Handlová má záujem v krátkom čase stavebný úrad personálne doplniť.

Kontakt: tel.: 046/5477475, 046/ 519 25 40, MsÚ Handlová, prízemie vľavo č.d 10 

socu@handlova.sk

Agenda

  • činnosť podklady pre rozhodnutia pre jednotlivé obce, mesto a kontrolu v oblasti stavebného konania
  • dodržiavanie stavebného zákona
  • opatrovateľskú činnosť pre občanov mesta Handlová
  • školský úrad