Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Web mesta Handlová ma nový dizajn

Dátum: 29.09.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1609
Web mesta Handlová ma nový dizajn

Nový dizajn prináša rôzne vylepšenia. 

Od 16. septembra sa zmenil dizajn handlovského webu. Nový dizajn je na 90% zhodný s pôvodným, prináša ale niekoľko výrazných vylepšení.

1. Dizajn je viac kompaktný a uspôsobený obsahu, ktorý aktuálne na stránkach používate. 

2. Nový dizajn reaguje na svetelné podmienky a mení svetlú a tmavú tému stránky. 

tmavavssvetla

svetlá vs. tmavá

V pravej hornej časti stránky nájdete maliarsku paletku s nadpisom MOTÍV. Tu máte možnosť si vybrať motív stránky: Denný cyklus, Podľa systému, vždy svetlý alebo vždy tmavý.

motiv_na_webe__1

Mestská stránka má prednastavený Denný cyklus, čo znamená, že počas dňa má stránka biele pozadie a popoludní a večer sa automticky mení pozadie na tmavé. Vy však máte možnosť si vybrať aké nastavenie vo svojom zariadení chcete. 

 

3. Pribudol blok Rýchle správy. Je to niečo ako zrýchlený informačný blok na pravej strane stránky, ktorý zobrazuje posledné aktuality. Správy v aktualitách fungujú zároveň ako linky, na ktoré je možné kliknúť a dostať sa tak rýchlo aj na správu staršiu ako dva dni, bez toho aby ste ju museli pracne hľadať. 

rychle_správy

rýchle správy 

4. Prepracované sú novinky a vo vrchnej časti stránky nájdete aj rýchle odkliky na počasie, galériu alebo kalendár. Zmenilo sa tiež prepínanie jazykov. 

galeria_pocasie_kalendar_1

rýchle odkliky

Sledujte aj panel pod novinkami - kde sa občas menia rýchle odkliky podľa aktuálnej potreby - "čo by sme chceli, aby Vám neuniklo". Aktuálne tam nájdete napríkladaj formulár na nominácie na ceny mesta. 

panel_s_odkazmi

Okrem iného sa priebežne napĺňa obsah stránky novými informáciami. Napríklad v sekcii Kam s odpadom - podstránka Triedený odpad, ktorá sa ďalej vetví na jednotlivé separačné zložky je doplnená o videá z Envipaku - ak správne triedime, svet je krajší, kde je názorne uvedené ako pri separovaní narábať s plastom, papierom či kovmi. Videá nájdete tu:

Žltá - plasty

Modrá - papier

Zelená - sklo

Červená - kovy

Oranžová - tetrapak

Chystáme pre Vás aj informácie ako v meste nakladať s elektroodpadom alebo nebezbečným odpadom. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.