Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

22. marca budú mať školy voľno

Dátum: 12.03.2024
Autor: Mgr Eva Poláková
Počet videní: 1033
3 min. čítania
22. marca budú mať školy voľno

základné školy - riaditeľské voľno a materské školy poldennú prevádzku

V piatok 22. marca 2024 sa budú konať celomestské oslavy Medzinárodného dňa učiteľov v Handlovej.
Materská škola Ul. SNP a jej elokované pracoviská na Morovnianskom sídlisku, Ul. Cintorínskej a Ul. Dimitrovovej budú mať z dôvodu osláv v piatok 22.3.2024 poldennú prevádzku, t.j. do 12.00 h
Základné školy na Ul. Morovnianska, Školská a Mierové námestie a Špeciálne základná škola na Námestí baníkov budú mať vyhlásené riaditeľské voľno.

Mesto Handlová, ako zriaďovateľ škôl na území mesta, Spoločný školský úrad v spolupráci s Centrom voľného času Handlová pripravujú, tak ako minulý rok, poďakovanie za prácu všetkým učiteľom na území mesta v podobe galaprogramu a vytvorenia priestoru, kedy sa môžu učitelia materských škôl a základných škôl spoločne stretnúť v jediný deň v roku na spoločenskej udalosti a prevziať si ocenenia Vynikajúci pedagóg.

Po mnohých rokoch, kedy sa učiteľky a ostatní zamestnanci z materských škôl nemohli podujatia zúčastňovať, sa vlani podarilo vytvoriť priestor na to, aby sa mohli zúčastniť osláv. Vedenie materskej školy nebude v piatok prerušovať prevádzku na celý deň, aby rodičom vyšlo v ústrety. Riaditeľka handlovskej materskej školy vopred ďakuje, že si rodičia zabezpečia vyzdvihnutie detí z materskej školy a elokovaných pracovísk v piatok 22.3.2024 do 12.00 h.  

Mesto Handlová, ako zriaďovateľ materskej školy, vopred ďakuje rodičom za pochopenie a zároveň ocenenie práce všetkých handlovských pedagogických i nepedagogických zamestnancov škôl.