Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zisťovanie štatistického úradu SR

SÚBOR
Dátum: 14.03.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 729
Zisťovanie štatistického úradu SR

Zisťovania o príjmoch a životných podmienkach domácností 

Slovenská republika sa prostredníctvom Štatistického úradu SR zapojila do realizácie Zisťovania o príjmoch a životných podmienkach domácností (EU SILC) v rámci projektu európskych štatistických zisťovaní. S

Na Slovensku bolo do zisťovania pre rok 2023 vybraných 446 samospráv, medzi nimi aj mesto Handlová.

Do zisťovania je zaradených viac ako 7 000 domácností.

Zisťovanie sa uskutoční od 1. februára do 21. Júla 2023.

V tomto období vybrané domácnosti vo Vašom meste / Vašej obci navštívi pracovník poverený funkciou opytovatera, ktorý je povinný preukázať sa v domácnostiach osobitným poverením. Domácnosť bude vopred oslovená listom, kde bude okrem iného uvedený aj kontakt na opytovateľa ako aj na príslušného vedúceho pre prípadné overenie. Všetky informácie a názory, ktoré nám v rámci tohto zisťovania domácnosti poskytnú, sú chránené, nezverejňujú sa a slúžia výlučne pre potreby štátnej štatistiky. Ochranu dôverných štatistických údajov upravuje zákon č. 540/2001 Z. z. o štátnej štatistike v znení neskorších predpisov a ochranu osobných údajov Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 0 ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Za ochranu dôverných a osobných údajov zodpovedá Štatistický úrad Slovenskej republiky, ktorého zamestnanci sú viazaní mlčanlivosťou o všetkých štatistických údajoch a osobných údajoch, ktoré sa pri svojej práci dozvedia.

Podrobnejšie informácie sa môžete dozvedieť na stránke SÚ SR na adrese www.statistics.skalebo na tel. čísle 032/7460 292, 0905 929 706 - Ing. Zuzana Kolárovcová.

Celé znenie oznamu nájdete nižšie na stiahnutie vo formáte .pdf

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Oznamenie o zistovani Statistickeho uradu SR o prijmoch a zivotnych podmienkach Veľkosť: 121.6 kB Formát: pdf Dátum: 14.3.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.