Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mesto ponúka na predaj rodinný dom

MAPA
Dátum: 01.04.2022
Počet videní: 4444
Mesto ponúka na predaj rodinný dom

Rodinný dom bol daný do užívania v roku 1890, má teda 132 rokov.

Mesto Handlová vyhlásilo verejnú obchodnú súťaž na predaj rodinného domu na Ulici Prievidzská č. 71.

Susedné pozemky sú zastavané radovou a rozptýlenou zástavbou samostatne stojacich rodinných domov a podnikateľskými prevádzkami. Vstup na pozemok je zabezpečený cez verejný pozemok registra E-KN s parcelným číslom 2921 a 2922/1 a cez verejnú komunikáciu s parcelným číslom 4221/5 a 2907/1 - ulica Prievidzská s napojením na Štátnu cestu 1. triedy - č. I/9.

Budova je klasifikovaná ako rodinný dom bez pivnice. Na 1. poschodí sa nachádza sklad, chodba, pivnica, kuchyňa a dve izby. Na 2. poschodí sa nachádza veranda, predsieň, schodiskový priestor a tri izby.

Vybavenie rodinného domu je podštandartné. Ostatné vnútorné vybavenie a konštrukcie sa v rodinnom dome nenachádzajú. Rodinný dom je momentálne odpojený od verejných rozvodov inžinierskych sietí.

Rodinný dom nie je udržovaný. Stavba ani po generálnej oprave v roku 1931 nie je v dobrom technickom stave. V roku 2020 bol v rodinnom dome zaznamenaný rozsiahly požiar drevených konštrukcií krovu a stropov. Následkom požiaru došlo k vážnym statickým poruchám prvkov dlhodobej životnosti. Miera poškodenia stavby je 69,38 %.

Všetky detaily obchodnej verejnej súťaže sú zverejnené na webovom sídle mesta www.handlova.sk v sekcii Mestský úrad - Úradná tabuľa. Termín predkladania súťažných návrhov je do 9. mája 2022. Minimálna východisková kúpna cena je  1 856,56 eur.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.