Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výzva obce na odstránenie nedostatkov a prerušenie konania Ovčiarik

SÚBOR
Dátum: 14.12.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1825
Výzva obce na odstránenie nedostatkov a prerušenie konania Ovčiarik

Novostavba rodinného domu 

Žiadateľ: Jaromír Ovčiarik, 972 51 Handlová podal dňa: 02.11.2021 žiadosť o vydanie stavebného povolenia na stavbu: "NOVOSTAVBA Rodinného domu", na pozemku v katastrálnom území Handlová.

Predmetom stavebného povolenia je novostavba rodinného domu s prípojkami na inžinierske siete el. energie a vody. Uvedeným dňom bolo začaté stavebné konanie.


Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad zistil, že žiadosť spolu s prílohami neposkytuje dostatočný podklad pre vydanie stavebného povolenia predmetnej stavby.

Podľa ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov Vás stavebný úrad vyzýva, aby ste v lehote do 120 dní odo dňa doručenia tejto výzvy doplnením žiadosti odstránili uvedené nedostatky.

Lehota bude zachovaná, ak sa posledný deň lehoty doplnenie podá na stavebnom úrade, alebo ak sa doplnenie adresované stavebnému úradu odovzdá na poštovú prepravu.

Ak žiadosť o vydanie stavebného povolenia požadovaným spôsobom a v lehote určenej v tejto výzve nedoplníte, stavebný úrad podľa § 6 ods. (2), písm.c/ stavebného zákona stavebné konanie zastaví.

Celé znenie výzvy a prerušenie konania nájdete na stiahnutie nižšie. 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - Výzva obce Handlová - Ovčiarik Veľkosť: 269.3 kB Formát: pdf Dátum: 14.12.2021
Handlová - Rozhodnutie obce o prerušení konania Ovčiarik Veľkosť: 259.6 kB Formát: pdf Dátum: 14.12.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.