Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ježiško 2021 v Handlovej, poďme spolu plniť priania detí!

Dátum: 13.12.2021
Autor: Jana Paulínyová
Počet videní: 2784
Ježiško 2021 v Handlovej, poďme spolu plniť priania detí!

Vianočným škriatkom sa môžet stať hocikto. 

Deti vložte svoje priania do truhlice na Námestí baníkov s označením Listy Ježiškovi.

Handlovčania, občianske združenia, neformálne združenia, podnikatelia, poďte s mestom plniť priania našich detí! Listy Ježiškovi od detí a záujem stať sa škriatkom, ktorý plní priania, môžete napísať na adresu jezisko2021@handlova.sk.

Blíži sa Štedrý večer a s ním aj čas splnených prianí. Aby sa Ježiško dozvedel o túžbach detí, rozhodol sa, že aj tento rok mu handlovské deti budú môcť napísať o svojich prianiach a tajných želaniach. Preto nechal na Námestí baníkov, pod vianočným stromčekom, svoju poštovú schránku a vytvoril si svoj vlastný emial.

Deti neváhajte a napíšte Ježiškovi svoje priania do 22. decembra! Listy môžete vložiť do truhlice na Námestí baníkov alebo poslať emailom na adresu jezisko2021@handlova.sk. Nezabudnite na obálku/ do predmetu správy napísať: Ježiško Handlová 972 51.Ak ešte neviete písať, nevadí. Nakreslite Vaše priania a poproste rodičov, aby ho vložili do obálky alebo poslali emailom. A aby sme vedeli priania splniť, nezabudnite napísať do listu svoje meno, adresu a tel. kontakt na svojho rodiča resp. opatrovníka.

Poďte s nami plniť prania handlovských detí, staňte sa vianočným škriatkom!

Želania z truhlice si môžu medzi sebou rozdeliť všetky subjekty, ktoré by chceli splniť priania handlovských detí. Ak máte záujem stať sa vianočným škriatkom, stačí, napíšete svoje meno/názov organizácie a tel. kontakt na adresu jezisko2021@handlova.sk, predmet správy:  Ježiško Handlová 972 51 – škriatok do 22. decembra a budete informovaní o prianiach handlovských detí, ktoré môžeme spoločne naplniť.

Darčeky budú odovzdané do Troch kráľov handlovským deťom, ktoré zašlú listy alebo emaily s kompletnými informáciami. V prípade, že nebude možné z objektívnych príčin naplniť priania detí, mesto Handlová a jeho organizácie obdaria deti malými darčekmi. Všetkým darcom – škriatkom - mesto Handlová verejne poďakuje vo svojich informačných kanáloch mesta www.handlova.sk, FB @MestoHandova a v dvojtýždenníku Handlovský hlas. Ďakujeme!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.