Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prihlásiť sa na Banícku Rallye 2021 je potrebné do 18. augusta

Dátum: 05.08.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 2035
Prihlásiť sa na Banícku Rallye 2021 je potrebné do 18. augusta

Medzinárodná motoristická súťaž napíše svoj 47. ročník.

Banícka Rallye je pre všetkých motoristov, milovníkov prírody a historických pamiatok. Cieľom súťaže nie je len overenie motoristických zručností a vedomostí súťažiacich, ale i propagácia prírodných krás Slovenska, histórie baníckych miest a obcí, ako aj pohostinnosť ich obyvateľov.

Banícka Rallye sa bude tento rok konať 21. augusta. Súťažiaci budú jazdiť cez 15 miest a obcí a spolu prejdú trasu dlhú 110 kilometrov. Štart posádok v sériovom aute bude v Handlovej o 9.30 hod.

Súčasťou Rallye je aj 23. ročník súťaže v autoslalome O pohár mesta Handlová a dopravno – výchovná súťaž „Mladý navigátor“, pri ktorej vodiči súťažných posádok na letisku Handlová plnia súťažné úlohy v jednotlivých časových kontrolách.

Ak chcete byť súčasťou medzinárodnej motoristickej súťaže, svoje prihlášky posielajte do 18. augusta. Prihlášky, propozície súťaže a aktuálne informácie nájdete na stránke Auto moto klubu - Baník Handlová.

 

rallye2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.