Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odpočet vodomerov pokračuje 6.-8. júla

Dátum: 02.07.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1204
Odpočet vodomerov pokračuje 6.-8. júla

Umožnite odčítačom bezpečný a voľný prístup k vodomeru.

V termíne od 6. - 8. júla 2021 bude odpočet stavu vodomerov prebiehať na uliciach:

Banská cesta, Ciglianska, Ivana Krasku, Majerníková, Námestie baníkov, Pod šachtou, Remäta, Stará cesta, Ul. SNP, Železničiarska, Žiarska

Ako prebieha odpočet? 

1. Vodomer odčíta zamestnanes StVPS 

Z dôvodu znižovania priameho kontaktu odčítačov s odberateľmi  v záujme minimalizácie rizika šírenia koronavírusového ochorenia COVID-19,  odčítači budú realizovať odpočet vodomeru len z voľne prístupných vodomerov.

2. Vodomer si odčíta občan sám

Občania, ktorých vodomer nie je voľne prístupný  k odpočtu, si stav odčítajú sami a odčítaný stav  napíšu na papier a umiestnia na viditeľnom mieste,  aby sa zamedzilo priamemu kontaktu medzi odberateľom a odčítačom. Lístok so stavom treba zanechať do doby, pokiaľ odčítač nepoznačí odpísané.

 3. Stav vodomeru zaslať mailom / sms

Na odberných miestach, kde vodomer nebude sprístupnený k vykonaniu odpočtu a odberateľ neodčíta stav vodomeru vopred, odčítač zanechá odčítací lístok, na ktorom budú uvedené telefónne čísla a e-mailové adresy, kam bude možné nahlásiť stav vodmeru. 

PROSBA

Prosíme o odstránenie všetkých predmetov z poklopov aj zo šácht, ktoré v zime slúžili k zatepleniu a o vyčerpanie vody pokiaľ je šachta zaplavená. Nechajte otvorené brány a uviažte psov. ĎAKUJEME!

odpočet_vodomerov_(1)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.