Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kapacita rozprávkovej cesty je obmedzená

Dátum: 18.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 789
Kapacita rozprávkovej cesty je obmedzená

K dispozícii je ešte 60 lístkov. 

Po dlhej a ťažkej pandemickej situácii sme sa opäť dočkali kultúry a spoločenského života. To nás motivovalo opäť zorganizovať podujatie venované deťom. Prvý júnový deň sa na Hornom konci za pekného slnečného počasia odštartovalo prvé handlovské podujatie pre deti a rodičov pod názvom Deň detí a hľadanie pokladu na Hornom konci. Centrum voľného času, DaMP spolu z Mestom Handlová, Domom Kultúry, Haterom, OZ Lepšia Handlová a ďalšími, ktorí pomáhali pri organizovaní podujatia, pripravili naozaj pestrý program a rôzne aktivity pre všetkých detských účastníkov. Na podujatí sa deťom predstavili aj naše handlovské tanečné školy Dazia a Volcano.

Malá rozprávková cesta

Vážení priatelia, keďže ešte stále platia pomerne prísne opatrenia, Cesta rozprávkovým lesom tento rok na Jednej studničke byť nemôže. My sme sa však rozhodli otvoriť brány Malej rozprávkovej cesty v našom Handparku. Najmenší tak neprídu o rozprávkové stanovištia, balíček plný sladkostí, vystúpenia a atrakcie. Momentálne je náš okres v žltej farbe. To znamená, že nás môže byť v parku maximálne 500. 

Lístky si môžete kúpiť len v pokladni Domu kultúry mesta Handlová. K dispozícii je ešte 60ks.

Tešia sa na Vás Divadelná spoločnosť, Divadlo NAtraKY, Creative shows, maskoti Woody a Olaf, Kamoš Šašo, Ježibaba, naši kamoši z Centra voľného času Handlová, Mestskej polície Handlová, Hateru, Mestského bytového podniku a všetci, ktorí prídu, aby Vám urobili radosť.

autor textu: DK

mrc_2021_handpark_1

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.