Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Použitie pyrotechniky v meste

Použitie pyrotechniky v meste Handlová upravuje Doplnok č. 2 k VZN č.6/2010, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 6/2010 o dodržiavaní verejného poriadku a verejnej čistoty v meste Handlová, v znení Doplnku č. 1 určuje používanie pyrotechnických výrobkov kategórie F2 a F3 v období od 1. januára 03.00 h do 31. decembra 18.00 h príslušného kalendárneho roka iba s predchádzajúcim súhlasom mesta na základe písomnej žiadosti o súhlas na použitie pyrotechnických výrobkov kategórie F2 a F3. Žiadosť podľa predchádzajúcej vety musí byť podaná najneskôr desať pracovných dní pred plánovaným použitím a musí obsahovať:

  • meno, priezvisko a adresu trvalého alebo prechodného pobytu, ak ide o fyzickú osobu, názov a sídlo, ak ide o právnickú osobu, a v prípade, že pyrotechnické výrobky priamo použije iná osoba ako žiadateľ, aj meno, priezvisko a adresu trvalého alebo prechodného pobytu tejto osoby, ak ide o fyzickú osobu, alebo názov a sídlo, ak ide o právnickú osobu,
  • dátum a miesto použitia pyrotechnických výrobkov, kategóriu a druh pyrotechnických výrobkov spolu s uvedením času predpokladaného začiatku a predpokladaného trvania používania.

Žiadosť na použitie pyrotechniky vrátane poučenia nájdete na stiahnutie nižšie vo formátoch .doc, .odt, .pdf;

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Ziadosť o pouzitie pyrotechniky v meste Veľkosť: 21.9 kB Formát: odt Dátum: 22.10.2021
Ziadosť o pouzitie pyrotechniky v meste Veľkosť: 28.6 kB Formát: docx Dátum: 22.10.2021
Ziadosť o pouzitie pyrotechniky v meste Veľkosť: 186.5 kB Formát: pdf Dátum: 22.10.2021