Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vysielanie politickej reklamy v RTV Prievidza

Dátum: 16.09.2022
Počet videní: 780
Vysielanie politickej reklamy v RTV Prievidza

Objednať reklamu je potrebné do 28. septembra. 

Na základe ustanovenia § 11a ods. 1 a 4 zákona o volebnej kampani má oprávnený vysielateľ – v tomto prípade Regionálna televízia Prievidza -  možnosť vyhradiť vysielací čas na politickú propagáciu.

  • pre kandidátov na funkciu predsedu samosprávneho kraja, primátora mesta, starostu obce, starostu mestskej časti a politickú stranu, ktorá podala kandidátnu listinu pre voľby do orgánov územnej samosprávy, a to v rozsahu najviac dvadsať hodín vysielacieho času na vysielanie politickej propagácie v televíznom vysielaní.
  • pre kandidátov na funkciu poslanca zastupiteľstva samosprávneho kraja, poslanca obecného zastupiteľstva, poslanca mestského zastupiteľstva a poslanca miestneho zastupiteľstva, pričom rozsah vyhradeného vysielacieho času v televíznom vysielaní nie je uvedený.

Z dôvodu korektného rozdelenia vysielacieho času žiadame kandidátov, aby svoj záujem o vysielanie politickej reklamy doručili redakcii RTV Prievidza vo forme objednávky písomne v termíne do 28. septembra 2022. Po tomto termíne už nebude možné objednávky akceptovať.

Adresa: Regionálna televízia Prievidza s.r.o., Matice slovenskej 10, 971 01 Prievidza, e-mail: dana.reindlova@gmail.com

Vysielanie politickej reklamy je spoplatnené sumou 20 € bez DPH (24 € vrátane DPH) za každých začatých 30 sekúnd politickej reklamy.

V prípade záujmu o výrobu volebného spotu sú ceny v zmysle Cenníka reklamy uvedeného na www.rtvprievidza.sk.

Politická reklama sa bude vysielať v termíne od 8. 10. 2022 (od 0:00 hod.) do 26. 10. 2022 (do 23:59 hod.)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.