Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

90 detí zažilo športové leto s ŠBK Handlová

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 15.07.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1049
90 detí zažilo športové leto s ŠBK Handlová

Hlavným cieľom kempov ŠBK Handlová je pripraviť pre deti atraktívne a moderné tréningové procesy

Siedmeho ročníka úspešného letného kempu s názvom Summer camp ŠBK Handlová 2022 sa počas uplynulých dvoch týždňov zúčastnilo 90 detí vo veku od 6 do 17 rokov.  Kemp mal opäť aj medzinárodnú účasť, keď sa ho zúčastnili súrodenci z nemeckého Dortmundu. Aj keď ide o denný kemp, sme veľmi radi, že sme na ňom mohli privítať aj deti z Banskej Bystrice a z Bratislavy. 

Pre kemperov bol aj tento rok pripravený bohatý program so špeciálnymi hosťami, ktorými boli aktuálni majstri Slovenska v extralige mužov, a to tréner Michal Madzina a kapitán majstrovského tímu - Šimon Krajčovič. Kemperi absolvovali s každým hosťom spoločný tréning, skvelú motivačnú besedu a nechýbala ani autogramiáda a fotenie.

Hlavným cieľom kempov ŠBK Handlová je pripraviť pre deti atraktívne moderné tréningové procesy pod vedením len kvalifikovaných trénerov, ktoré sú  zamerané na všeobecný pohybový rozvoj. Každý jeden proces prebiehal zábavnou a hravou formou. Kemp je určený pre deti, ktoré sa chcú hýbať, prekonávať svoje limity  a prežiť neopakovateľné prázdniny. Počas kempu vznikli ďalšie nové priateľstvá a množstvo neopakovateľných zážitkov. 

Súčasťou kempu bola aj joga pod vedením profesionálneho trénera, súťaže o skvelé ceny na základe zbierania vzácnych bodov o MVP kempera, ale aj deň aktívnej regenerácie spojený s bazénom, plážovým volejbalom a ďalšími aktivitami mimo tréningového procesu. Na záver každého turnusu nesmelo chýbať rodinné posedenie s trénermi, grilovačka a záverečné vyhodnotenie.

Pod taktovkou kvalifikovaných trénerov ŠBK Handlová počas desiatich dní absolovali kemperi spolu 40 tréningových jednotiek. 

O deti sa starali tréneri: T. Jány, M. Minárik, O. Haviar a asisteni D. Wagner, J. Oboňa. S deťmi si v prvom turnuse zatrénoval aj osobný tréner Tomáš Hegli.

,,Záujem prevyšuje naše možnosti. Viac detí nemôžeme prijať,vysvetľoval hlavný organizátor letného basketbalového kempu, Ján Beránek, "aj napriek tomu nás teší každoročne sa zvyšujúci záujem detí o absolvovanie  športového  kempu organizovaného ŠBK Handlová a dôvera rodičov.  Touto cesotu sa chcem poďakovať rodičom, deťom a našim trénerom za to, že sme mohli spoločne prežiť pekné dva športové týždne. V neposlednom rade patrí poďakovanie partnerom, bez ktorých by sme podobné akcie mohli organizovať len veľmi ťažko,” dodal na záver hlavný organizátor kempu. 

Pozrite si krátke krátke video z jedného športového dňa z dielne ŠBK Handlová.

Autor: ŠBK, FOTO: Geleta

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.