Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Súťažte o najkrajšiu predzáhradku

Dátum: 21.05.2021
Počet videní: 1784
Súťažte o najkrajšiu predzáhradku

Pošlite fotografiu a vyhrajte! Ako súťažíme?

Mesto Handlová a HATER-HANDLOVÁ spol. s r.o. vyhlasujú súťaž o najkrajšie predzáhradky v meste. Mesto sa postupne stáva opäť mestom kvetov nielen z dôvodu, že handlovskí záhradníci vysadili na území mesta nové kvety a kvetinové vázy. Stále viac obyvateľov mesta sa venuje svojmu okoliu aj keď bývajú v bytových domoch a zveľaďujú verejné priestranstvá. Možno k tomu pomohla spoločenská situácia, kedy boli obyvatelia nútení ostať doma, no predzáhradiek stále pribúda a vyzerajú stále upravenejšie a krajšie.

Mesto si taktiež cení, že obyvatelia vysádzajú vo svojom okolí kvety a nesadia dreviny, nakoľko výsadbu drevín je potrebné vopred konzultovať s odd. výstavby mestského úradu, odd. životného prostredia. Dôvodom je, aby sme sa nemuseli po rokoch s drevinou, ktorá bude prerastlá, nevhodná a napríklad mimo pozemku mesta, rozlúčiť.

Aká bude najkrajšia predzáhradka Handlovej? Možno práve ta Vaša!

Pošlite fotografiu svojich predzáhradok v termíne od 21. mája do 31. mája na adresu predzahradka@handlova.sk. Do predmetu vpíšte Predzáhradka a do tela emailu lokalitu, kde sa nachádza a Vaše meno. Poslať môžete fotografiu predzáhradky pred Vašim domom alebo bytovým domom.

Zbierajte páčiky

Od 1. júna 2021 nájdete všetky fotografie na oficiálnej FB stránke mesta @MestoHandlova a môžete pre tú svoju získavať páčiky do 15. júna 2021 do polnoci. Súťažíme o tri naj predzáhradky Vytvorili sme tri kategórie cien. Fotografia predzáhradky, ktorá získa najviac „páčikov“ na FB stránke mesta, druhou ocenenou bude predzáhradka, ktorú vyberú zo zaslaných fofografií handlovskí záhradníci a treťou predzáhradkou, ktorá si zaslúži pozornosť, bude výber primátorky mesta. Fotografie víťazných predzáhradiek nájdete v mestskom dvojtýždenníku Handlovský hlas a na fejsbúkovej stránke mesta.

O čo súťažíte?

Cena za najvyšší počet páčikov: Monografia mesta Handlová 1, darčeková súprava k 645. výročiu mesta, záhradnícke náradie a sadenice dopestované našimi záhradníkmi Cena záhradníkov: Monografia mesta 1, darčeková súprava k 645. výročiu mesta a záhradnícke náradie Cena primátorky: Monografia mesta 1, darčekové predmety k 645. výročiu mesta

Na Deň kvetov oslávime tiež predzáhradky

Presne na medzinárodný Deň kvetov, ktorý pripadá na pondelok 21. júna 2021, sa v Handlovej stretneme, po vyjadrení súhlasu víťazov súťaže, a predstavíme handlovské zákutia plné kvetov. Viac o podujatí, ktoré pre Vás pripravujeme na Deň kvetov, sa dozviete čoskoro.

Podmienky súťaže nájdete na odkaze: https://www.handlova.sk/p/12359/pravidla-sutaze-handlovske-momenty-maj-2021.html

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.