Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Do práce na bicykli 2021

VIDEO
Dátum: 04.05.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 473
Do práce na bicykli 2021

Kampaň prebehne od 1. - 30. júna 2021

Pandémia, klimatická zmena, kritická dopravná situácia vo všetkých mestách. Aj to je dôvod tohtoročného hesla kampane:  "VEZIEME SA V TOM SPOLU".  

SAMOSPRÁVA

Podľa štatútu kampane sa ďalšie subjekty (spoločnosti i jednotlivci) môžu do kampane prihlásiť v konkrétnom meste len za podmienky, že je zaregistrovaná samospráva. Handlovská samospráva už zaregistrovaná je. Do práce na bicykli 2021 je možné sa registrovať a prihlásiť svoje tímy, ktoré môžu mať minimálne 2 a maximálne 4 členov do 7. júna 2021. 

ZAMESTNANCI HANDLOVSKÝCH FIRIEM

Súťaž je určená tímom zamestnancov z rovnakej firmy alebo inštitúcie, ktoré sa do súťaže zaregistrujú a tak potvrdia, že budú v období od 1. do 30. júna 2021 dochádzať do práce na bicykli a budú si o tom zapisovať výsledky do registračného systému na webovej stránke https://www.dopracenabicykli.eu/

ŠTUDENTI HANDLOVSKÝCH ŠKÔL

Súťaže sa môžu zúčastniť aj tímy študentov z rovnakej školy, ktorí sa do súťaže zaregistrujú a tak potvrdia, že budú v období od 1. do 30. júna 2021 dochádzať do školy na bicykli a budú si o tom zapisovať výsledky do registračného systému na webovej stránke https://www.dopracenabicykli.eu/. Títo študenti musia v deň začiatku kampane, t.j. 1.6.2021, dosiahnuť vek minimálne 15 rokov. V prípade, že je vek súťažiaceho nižší ako 15 rokov, je povinný jazdiť do školy/škôlky v sprievode osoby staršej ako 18 rokov.

JEDNOTLIVCI

Do súťaže sa môžu zapojiť tí jednotlivci, ktorých miesto výkonu práce je v oficiálne registrovanej samospráve, alebo majú v oficiálne registrovanej samospráve trvalé alebo prechodné bydlisko.

Pri registráci a zvolení si trasy do systému si súťažiaci budú vyberať spôsob dopravy. Bicykel, Pešo, MHD alebo Auto. Čo znamená, že zapojiť sa môžu aj chodci. 

NOVINKA - HOME OFFICE

Do súťaže sa môžu zapojiť aj súťažiaci pracujúci z domu, na tzv. home office. Títo súťažiaci si vytvoria a ako jazdy budú zapisovať ich „obvyklé“ cesty do práce, ktoré by absolvovali v prípade, že by pracovali na svojom bežnom pracovisku. Súťažiaci môžu odjazdiť aj inú trasu, nielen do práce a naspäť. V tom prípade si absolvovanú jazdu zaevidujú len v dĺžke, ktorá nepresiahne „obvyklú“ cestu do práce.

DPNB-plagat-A3-2021-registracia_1

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.