Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Námestie roztlieskal výťažok z benefičnej handlovskej kapustnice.

GALÉRIA
Dátum: 10.12.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1478
Námestie roztlieskal výťažok z benefičnej handlovskej kapustnice.

ĎAKUJEME ZA 3400,30 EUR!

Kapustnica sa vypredala do poslednej misky, Handlovské vianočné trhy, na ktorých si môžete pochutiť na vianočnom punči a koláčikoch, pokračujú do 21. decembra!

Spolu jedenásť tímov sa dnes postavilo skoro ráno ku kotlíkom, aby podporili dobrú vec! Poďakovanie patrí tým, ktorí kapustnice varili, zakúpili si všetky ingrediencie, nachystali a predávali a tiež tým, ktorí si ju dnes na námestí kúpili.

Dnes ste mohli ochutnať:

  1. Story Restaurant & Pub kapustnica
  2. Kontaktné centrum Handlová kapustnica
  3. DHZ Morovno kapustnica
  4. Horná – Dolná kapustnica – obyvatelia z Novej Lehoty
  5. Mestská polícia Handlová kapustnica
  6. Richtárska kapustnica – starostovia z Handlovskej doliny
  7. Výstavba kapustnica – mestský úrad Handlová
  8. CVČ a DaMP kapustnica
  9. SOŠ Handlová kapustnica
  10. Klub abstinentov Fénix kapustnica
  11. Banícka kapustnica od Handlovského baníckeho spolku

Poďakovanie patrí obyvateľom, ktorí doniesli použité misky, príbory a odpad do triediaceho miesta, kde tím žiakov a pedagógov zo ZŠ Školská poskytovali tiež rady, ako triediť odpad.

Viacerí si z podujatia dnes odniesli aj krásny vianočný stromček a podporili tak spoločnosť HATER-HANDLOVÁ spol. s r. o.

Kúpou ručne vyrábaných výrobkov ste podporili šikovných a talentovaných ľudí, ktorí svoje umenie dnes prišli ukázať na handlovské námestie.

Ďakujeme sponzorom a všetkým ľudom dobrej vôle. Podujatie organizovalo mesto Handlová, Združenie obcí handlovskej doliny, Dom kultúry Handlová. Ďakujeme sponzorom a organizátorom Spoločnosti Dobrota za chlebíky pre všetkých, sponzorom kapustníc: Výkonný výbor COOP Jednota a HANDIMEX BYT spol. s r. o.

Výťažok bude venovaný Jazdeckému klubu Almus z Lipníka, ktorý poskytuje hipoterapiu pre deti a služby pre celú handlovskú dolinu.

Podujatie moderoval Branislav Čukan, za mixážnym pultom ste mohli vidieť Jána Chobota a Alexandra Sobotoviča, na pódiu vystúpila hudobná skupina RIOS a folklórna skupina Hájiček. Reportáž spracováva RTV Prievidza a budete si ju môcť pozrieť čoskoro. Počasie vyšlo, nepršalo a nefúkalo a my sa tešíme na nastávajúci ročník tradičnej benefičnej Handlovskej kapustnice!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.