Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Do knižnice pribudne vyše 300 kníh

Dátum: 05.12.2022
Počet videní: 775
Do knižnice pribudne vyše 300 kníh

Fond na podporu umenia a kultúry opäť podporil mestskú knižnicu.

Mestská knižnica sa aj v tomto roku uchádzala o finančnú dotáciu na skvalitnenie a doplňovanie knižničného fondu, z Fondu na podporu umenia. Vďaka schválenému projektu, pod názvom „Nové knihy - najkrajší dar pre čitateľov k 100. výročiu knižnice“, sme získali do knižnice finančné prostriedky vo výške 3 500 eur, účelovo viazané na nákup kníh. Do knižnice pribudne viac ako 300 nových titulov. Projekt budeme realizovať do 30. júna 2023, knihy budeme nakupovať pravidelne, na základe požiadaviek a záujmu čitateľov. Naši čitatelia sa už teraz môžu tešiť na nové knihy pre všetky vekové kategórie a na knihy rôznych žánrov.

Hlavným zámerom projektu je novými knihami prispievať k rozvoju čitateľských zručností, prehlbovať návyk navštevovať knižnicu, ale zamerať sa aj na relax a oddych našich čitateľov. Veríme, že našim čitateľom sa budú zakúpené knihy páčiť, že si tu knihu nájdu podľa záujmu deti i dospelí a návštevnosť našej knižnice sa zvýši. Navštívte knižnicu, tešíme sa na každého čitateľa.

Daniela Mikulášová, riaditeľka knižnice

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.