Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ihriská Materskej školy SNP a jej elokovaných pracovísk dostali nové prvky

GALÉRIA
Dátum: 01.06.2022
Počet videní: 730
Ihriská Materskej školy SNP a jej elokovaných pracovísk dostali nové prvky

Škôlkari sa môžu tešiť z vynovených dvorov a ihrísk.

V elokovanom pracovisku Morovnianska cesta pribudli do exteriéru detský domček so šmýkačkou, vláčik a kombinovaná preliezačka. Elokované pracovisko Dimitrovova ulica je obohatené o päť nových tabúľ, piknikový stôl a drevený domček so šmýkačkou, elokované pracovisko Cintorínska má nový domček, vláčik, piknikový stôl a tabule.

Detičky v elokovanom pracovisku v Základnej škole Morovnianska cesta potrebovali veľké pieskovisko, okrem neho sa na dvor umiestnil aj vláčik a tabule. Lanová pyramída bude robiť radosť detičkám v Materskej škole na ulici SNP, tento dvor zároveň skrášli aj nový vláčik, kombinovaná preliezačka, drevený domček a deti si budú môcť oddýchnuť pri piknikovom stole. Bezpečnosť všetkých hracích prvkov zvyšujú certifikované materiály na dopadových plochách.

Vynovenie dvorov v škôlkach stálo takmer 21 000 eur.  Skvalitnenie a modernizácia exteriérov boli financované z príspevku na výchovu a vzdelávanie pre predškolákov, ktoré poskytuje Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.