Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Miestna rybárska organizácia pozýva na brigádu

Dátum: 19.04.2022
Autor: Vanda Matiašková
Počet videní: 724
Miestna rybárska organizácia pozýva na brigádu

Pridajte sa a môžete aj vyhrať!

Eko day v roku 2020

Členovia Miestnej organizácie Slovenského rybárskeho zväzu Handlová po minulé roky niekoľkokrát čistili koryto rieky Handlovky. V máji 2020 sa dali dokopy s členmi Detského a mládežníckeho parlamentu, Kristínou Chovancovou - Earth angel a mnohými dobrovoľníkmi na podujatí EKO DAY. Takmer tridsať ľudí vtedy vyzbieralo z vodných tokov viac ako 50 vriec odpadkov rôzneho typu. 

Pozvánka na upratovanie v roku 2022

Po dvoch rokoch opäť spájajú svoje sily handlovskí rybári s Centrom voľného času, členmi DaMPu, Earth angel a dobrovoľníkmi a pozývajú všetkých, ktorým na čistote nášho mesta záleží, aby sa pridali. 

Zraz členov a dobrovoľníkov už túto nedeľu - 24. apríla od 7:45 h. vo VIP bare na Partizánskej ulici. Koniec akcie bude približne o 12:00 h.

Pre všetkých účastníkov sa bude podávať vynikajúci divinový guláš opäť vo VIP bare. Prineste si dobrú náladu, gumáky - pokiaľ máte vysoké, rukavice a chuť spraviť naše mesto čistejším.

Súťaž: najvtipnejšie gumáky budú odmenené!

upracme_handlovku

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.