Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poznáme mená výhercov súťaže 645. výročie mesta Handlová

Dátum: 11.02.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1132
Poznáme mená výhercov súťaže 645. výročie mesta Handlová

Súťaž prebiehala od marca do decembra 2021 v Handlovskom hlase. 

Minulý rok oslávilo mesto Handlová svoje 645. výročie založenia. Pri tejto príležitosti oddelenie marketingu a komunikácie spustilo okrem iných aj súťaž v tlačenej forme dvojtýždenníka Handlovský hlas. V každom čísle Handlovského hlasu od 23. marca bola uverejnená téma týkajúca sa histórie nášho mesta, ktorú pripravovali zamestnankyne mestskej knižnice. Témy a podklady do súťažných otázok čerpali z Monografie mesta I. Úlohou čitateľov bolo vyhľadať správnu odpoveď k danej téme a odoslať ju do redakcie novín. Možností ako sa dostať k informáciám bolo niekoľko. Mnohí Handlovčania túto knihu vlastnia. Tí, ktorí ju vo svojej domácej knižnici nemajú, si odpovede mohli vyhľadať v mestskej knižnici kde je monografia mesta dostupná. Mesto Handlová pri príležitosti svojho 645. výročia zverejnilo celú knihu online na svojom webovom sídle.

Počas desiatich mesiacov sme obdržali desiatky odpovedí. Prichádzali emailom, alebo vystrihnutým ústrižkom z novín. Každé dva týždne bol vyžrebovaný jeden výherca, ktorého meno bolo zverejnené v nasledovnom čísle Handlovského hlasu. Počas trvania súťaže sme spolu odmenili 18 Handlovčanov, ktorí získali propagačné predmety s motívom 645. výročia založenia mesta. V pravidlách súťaže bolo uvedené, že na konci súťaže budú zo všetkých prijatých odpovedí vyžrebovaní traja výhercovia, ktorí dostanú hlavnú cenu a tou je Monografia mesta II.

Nakoľko z technických dôvodov na strane dodávateľa mesto do dnešného dňa nedostalo vydanie druhého čísla monografie mesta, výhercom budú knihy odovzdané neskôr. Informovať ich budeme telefonicky.

Výhercovia Monografie mesta Handlová II. sú Erika G., Milan R. a Jozef O. Víťazom blahoželáme!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.