Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie oddelenia daní o uložení písomností

SÚBOR
Dátum: 16.05.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 331
2 min. čítania
Oznámenie oddelenia daní o uložení písomností

Písomnosti týkajúce sa miestnych daní a poplatkov za komunálny odpad sú uložené na MsÚ Handlová

Mesto Handlová – ako správca miestnych daní a miestnych poplatkov príslušný podľa § 4 ods. 3 písm. c) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov, v súlade s ust. § 4 ods. 1 zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v spojení so zákonom č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších právnych predpisov vykonáva doručovanie písomností touto verejnou vyhláškou.


Z dôvodu, že správcovi dane nie je známy pobyt adresáta, doručujú sa písomnosti Mesta Handlová verejnou vyhláškou podľa ust. § 35 zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.


Písomnosti týkajúce sa miestnych daní a poplatkov za komunálny odpad sú uložené na Mestskom úrade Handlová, Námestie baníkov 7, 972 51 Handlová, na Oddelení daní a podnikateľskej činnosti – č. dverí 7. Adresát si ich môže prevziať v úradných hodinách.

Menný zoznam je k dispozícii na stiahnutie nižšie.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Verejná vyhláška o oznámení miesta uloženia písomnosti Veľkosť: 787.5 kB Formát: pdf Dátum: 16.5.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.