Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí stavebného konania p. Šimonová

SÚBOR
Dátum: 09.01.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 686
Oznámenie o začatí stavebného konania p. Šimonová

Montáž klimatizačnej jednotky

Žiadatelia: Lenka Šimonová a Ján Kotian, adresa: 972 51 Handlová, podali dňa 27.12.2022 na stavebnom úrade v Handlovej žiadosť o vydanie stavebného povolenia na zmenu stavby „Bytový dom – Montáž klimatizačnej jednotky“ v byte č. 18 na ul. Prievidzská 27 v bytovom dome č. súp. 221 na pozemku KN-C parcelné číslo 1448 v k.ú. Handlová.

Predmetom stavebného povolenia je: návrh montáže klimatizačnej jednotky vo vnútornom priestore balkóna bytu č. 18 na stenu obvodového plášťa bytového domu.

Uvedeným dňom bolo začaté stavebné konanie.

Súčasne podľa § 61 ods.3 stavebného zákona určuje stavebný úrad lehotu k podaniu námietok a pripomienok účastníkom konania a na vykonanie úkonu súvisiaceho s nazeraním do spisu – do 7 pracovných dní odo dňa doručenia tohto oznámenia.
Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť v tejto lehote na tunajšom stavebnom úrade: Spoločnom obecnom úrade v Handlovej, Námestie baníkov č. 7 (predovšetkým v dni: pondelok, streda 8,00-15,00 hod.). Účastníci konania môžu svoje námietky k žiadosti uplatniť najneskôr v tejto lehote, v opačnom prípade nebudú vzaté do úvahy.

Celé znenie verejnej vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie:

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - Oznámenie o začatí stavebného konania verejnou vyhláškou Šimonová Veľkosť: 353.6 kB Formát: pdf Dátum: 9.1.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.