Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Verejná vyhláška - stavebné povolenie - p. Huličiaková

SÚBOR
Dátum: 01.03.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 494
Verejná vyhláška - stavebné povolenie - p. Huličiaková

Stavebné úpravy bytu č. 10, ul. Morovnianska cesta 1795

Žiadateľ: Mgr. Renáta Huličiaková, adresa: 972 51 Handlová, podal dňa: 14.01.2022, žiadosť o vydanie stavebného povolenia zmeny stavby v bytovom dome: "Stavebné úpravy bytu č. 10, ul. Morovnianska cesta 1795", na pozemku v katastrálnom území Handlová.

Predmetom stavebného konania sú stavebné úpravy bytového jadra a vybúranie betónovej deliacej priečky, vybúranie otvoru pre dvere so zárubňou 800/1970 mm do nosného stenového panelu medzi obývacou izbou a izbou. Uvedeným dňom bolo začaté stavebné konanie.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad v stavebnom konaní takto rozhodlo, že zmenu stavby povoľuje. 

Projektová dokumentácia rieši: stavebné úpravy kúpeľne, demontáž dverí a dverných zárubní, deliacich priečok kúpeľne, vymurovanie nových deliacich priečok kúpelne a WC, povrchové úpravy stien a stropov, a vybúranie betónovej deliacej priečky (obývacia izba – spálňa) hr. 70mm, zhotovenie novej murovanej priečky v posunutej dispozícii, vybúranie otvoru pre dvere so zárubňou 800/1970 mm do nosného stenového panelu medzi obývacou izbou a izbou v byte č. 10, vchod č. 10, bytového domu súpisné číslo 1795;

Celé znenie vyhlášky je dostupné na stiahnutie nižšie. 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - SP - Huličiaková byt Veľkosť: 370.4 kB Formát: pdf Dátum: 1.3.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.