Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hlasujte za projekt neziskovej organizácie Jazmín

Dátum: 19.01.2022
Počet videní: 1943
Hlasujte za projekt neziskovej organizácie Jazmín

Hlasovať za projekt môžete do 13. februára 2022. Cieľom projektu je skvalitnenie života v útulku. Ďakujeme!

Mestská nezisková organizácia Jazmín, so sídlom v Handlovej poskytuje všeobecne prospešné služby v zariadeniach sociálnych služieb krízovej intervencie. V našom meste zastrešuje dva útulky a jednu chránenú dielňu. 

Do grantového programu spoločnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáhame" sa zapojili s programom, ktorého cieľom je skvalitnenie života v útulku, spríjemnenie pobytu klientom v zariadení,  vytvorenie prostredia na stretávanie sa formou posedenia a tým spojiť komunitu klientov s komunitou obyvateľov mesta, ako aj s rodinou a blízkymi priateľmi, upevnenie sociálných väzbieb a podpora integrácie klientov do spoločnosti.

Do programu je tento rok prihlásených až 374 nápadov na zlepšenie života v komunitách, ktoré prihlásili miestne organizácie, samosprávy, školy či neziskové organizácie. Program "Vy rozhodujete, my pomáhame" už po desiatykrát podporí vybrané projekty na Slovensku sumou vyše 182-tisíc eur.

Projekty zapojené do hlasovania získajú granty podľa umiestnenia v hlasovaní zákazníkov v danom
regióne v nasledovnej výške:
1. miesto: 1 300 eur,
2. miesto: 600 eur,
3. miesto: 300 eur.
10 projektov, ktoré vyberú v internom hlasovaní zamestnanci Tesco:
Špeciálne ocenenie: 1 300 eur pre každý z 10 špeciálne ocenených projektov

O výške ich podpory rozhodnú zákazníci hlasovacími žetónmi vo všetkých obchodoch Tesco od 17. januára 2022 do 13. februára 2022. Desiatka projektov pri príležitosti 10. edície získa navyše i extra podporu spolu vo výške 13 000 eur.

Neziskovú organizáciu môžete podporiť vhodením žetónu v predajni Tesco v Prievidzi, ktorý získate po nákupe v predajni. 

jazmin_tesco_hlasovanie

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.