Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Druhá septembrová streda patrila viacerým podujatiam

GALÉRIA
Dátum: 09.09.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 863
Druhá septembrová streda patrila viacerým podujatiam

Voľný vstup na podujatia bol určený pre všetky vekové kategórie. 

Druhá septembrová streda bola nielen plná slnka a príjemného počasia, ale aj plná podujatí a ľudí. 
Včera ste mohli v Handlovej navštíviť:

Deň otvorených dverí v Karpatskonemeckom spolku - svojim džavotom otvorili deti handlovských materských škôl. Už po ôsmykrát členovia spolku pripravili pekné podujatia pre malých aj veľkých v rámci Dní európskeho kultúrneho dedičstva. Podľa predsedníčky spolku, Hildy Radovskej, sa dnes dvere na Poštovej č. 350 nezavreli ani na chvíľu. Brány budovy navštívilo viac ako 230 detí. Dozvedeli sa mnohé o kultúre karpatských Nemcov ale i o našom meste.

Centrošiny - Handlovské Námestie baníkov dnes tiež ožilo Centrošinami z dielne CVČ Handlová, ktoré predstavilo krúžkovú činnosť na tento školský rok. Vyberte si z krúžkov na ich stránke https://cvchandlova.edupage.org/.
 
60 rokov Domu kultúry v Handlovej - Dom kultúry mesta Handlová si v tomto roku pripomína 60 rokov od svojho odovzdania verejnosti. Dnešnou vernisážou výstavy k výročiu, na ktorej sa zúčastnila šesťdesiatka ochotníkov, bývalých aj súčasných umelcov a zástupcovia mesta, je dostupná vo foyeri Dom kultúry mesta Handlová a určite sa choďte pozrieť na vystavené fotografie. Zástupca primátorky mesta, Radoslav Iždinský, poprial umelcom veľa ďalších úspechov a vyjadril podporu mesta aj do budúcnosti.
 
V Handlovej sú dostupné ešte ďalšie dve výstavy v dome kultúry, ktoré nás zaujali. Výstava EKOTRH potrvá do zajtra 9. septembra a výstava Jána Procnera do konca septembra. 
 
Všetky podujatia sa konali s podporou mesta Handlová. Pozvánky nájdete vždy v našom kalendári podujatí na stránke mesta - Kalendár podujatí 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.