Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

DNES, 26. 10. 2020 v Handlovej končí registrácia dobrovoľníkov na pomoc pri celoplošnom testovaní

Dátum: 26.10.2020
Autor: Mesto Handlová
Počet videní: 5303
DNES, 26. 10. 2020 v Handlovej končí registrácia dobrovoľníkov na pomoc pri  celoplošnom testovaní

Ďakujeme Vám! 

DNES KONČÍ NAHLASOVNIE ADMINISTRATÍVNYCH PRACOVNÍKOV A DOBROVOĽNÍKOV V HANDLOVEJ PRE CELOPLOŠNÉ TESTOVANIE (aktualizácia oznamu 26. 10. 2020 o 18.16 h)

V rámci príprav celoplošného testovania v Handlovej mesto eviduje viac ako sto prihlásených.

Nahlasovanie na pomoc pri celoplošnom testovaní „Spoločná zodpovednosť“ v meste Handlová bude ukončené dnes, 26. 10. 2020 o polnoci, z dôvodu následnej organizácie práce.

Všetci nahlásení, ktorí zaslali svoje údaje, budú postupne informovaní o svojom zaradení a ďalšom postupe prostredníctvom nahlásených kontaktov.

Počet a lokalita odberných miest v Handlovej budú spresnené po tom, ako bude vykonaná obhliadka jednotlivých miest príslušným úradom verejného zdravotníctva, ktorý posúdi ich vhodnosť  a včas oznámené obyvateľom spolu s pokynmi ako postupovať počas termínov samotného testovania.

Inštruktážne video a viac informácií o testovaní nájdete na stránke: https://www.somzodpovedny.sk/:

Prosíme zdravotníkov, aby sa prihlásili na oficiálnom portáli pre registráciu zdravotníkov. Všetky informácie nájdete na linke: https://spolocnazodpovednost.sk/registrovat Vážime si Vašu pomoc! Ďakujeme!

Oznam z 24. 10. 2020

Mesto Handlová hľadá dobrovoľníkov pre administratívne práce počas celoslovenského plošného testovania na COVID-19 - SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ.

Pomoc bude potrebná počas šiestich dní, od piatku 30. októbra do nedele 1. novembra 2020 a potom od piatku 6. novembra do nedele 8. novembra 2020.

Ak máte vek od 18 do 55 rokov a chuť pomôcť Slovensku a Handlovej zvládnuť pandémiu koronavírusu, prihláste sa emailom na adrese info@handlova.sk, do predmetu správy uveďte DOBROVOĽNÍK TESTOVANIE a do emailu vpíšte meno, priezvisko, vek,  telefonický kontakt a termín, kedy môžete vykonávať Vašu dobrovoľnícku aktivitu počas testovania.

Dobrovoľnícke aktivity budú vykonávané za odplatu, predbežne je výška odmeny zo štátu stanovená na 70€/deň v hrubom.

Milí zdravotníci, vopred Vám ďakujeme, že sa prihlásite na oficiálnom portáli pre registráciu zdravotníkov. Všetky informácie nájdete na linke: https://korona.gov.sk/spolocna-zodpovednost/.  Vyberte si okres Prievidza.

ĎAKUJEME VÁM VŠETKÝM.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.