Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nové autobusové spoje medzi Prievidzou a Trenčínom

Dátum: 25.08.2020
Autor: Mesto Handlová
Počet videní: 2102
Nové autobusové spoje medzi Prievidzou a Trenčínom

Namiesto stresu za volantom župa ponúka jednoduché a pohodlné cestovanie klimatizovaným autobusom s wifi pripojením.

Dopravné spojenie medzi Trenčínom a Prievidzou bude od 1. septembra posilnené. K už existujúcim štyrom párom spojov pribudnú ďalšie tri. Ich prevádzku zabezpečia zmluvní dopravcovia SAD Trenčín a SAD Prievidza. „Vychádzame v ústrety cestujúcej verejnosti, najmä tým, ktorí z hornej Nitry dochádzajú za prácou do Trenčína. Modré autobusy budú po novom na trase premávať od skorého rána do ôsmej večer,“ povedal vedúci Odboru dopravy Úradu TSK, Radovan Hladký.

Cestujúci sa tak rýchlo a pohodlne dostanú do práce i z práce, naviac, ekologickejšou dopravou. „Veríme, že život v regióne sa tak stane o nie­čo jednoduchší a ubudnúť by mohlo aj pár osobných áut z preplnených ciest,“ vyzdvihol pozitíva generálny riaditeľ SAD Trenčín, Vladimír Zachar. „Som rád, že Trenčiansky samosprávny kraj schválil náš návrh na posilnenie spojov, ktorý vznikol ako reakcia na podnety od občanov pravidelne cestujúcich za prácou mimo Prievidzu,“ doplnil generálny riaditeľ SAD Prievidza, Michal Danko.

SAD

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.