Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spoločnosť BILLA rekonštruuje svoju predajňu v Handlovej

VIDEO
Dátum: 24.01.2023
Počet videní: 3210
Spoločnosť BILLA rekonštruuje svoju predajňu v Handlovej

Opätovne ju plánuje otvoriť v stredu 15. februára.

Zmodernizovaná predajňa poskytne zákazníkom nielen vyšší komfort pri nakupovaní ale prihliada aj na ekológiu a udržateľnosť.

„V novozrekonštruovanej modernej predajni prinesieme zákazníkom ten najvyšší komfort pri nakupovaní a široký sortiment výrobkov prvotriednej kvality, samozrejme, za super ceny. Veríme, že pre obyvateľov Handlovej a okolia sa naša zrekonštruovaná predajňa stane miestom, kam sa budú radi vracať. Počas prvých dvoch týždňov od otvorenia budú mať zákazníci BILLA možnosť využiť zľavy vo výške 10 % na celý nákup, ktoré získali pred uzatvorením predajne,“ povedala Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa spoločnosti BILLA.

Podľa jej ďalších slov v predajni zákazníci nájdu nový obslužný pult mäsa a mäsových výrobkov, ktorý bude denne zásobovaný čerstvým tovarom. Rozšíria tiež sortiment teplého pultu o 30 percent, v ponuke budú mať tiež čerstvo pripravované zeleninové šaláty a bagety. Novinkou bude aj samoobslužná syrová vitrína.

„Spoločnosti BILLA záleží na životnom prostredí a udržateľnosti. V zrekonštruovanom supermarkete preto meníme technológie a zariadenia za modernejšie a ekologickejšie, vrátane nového LED osvetlenia. Znížime spotrebu elektrickej energie a vylepšíme odpadové hospodárstvo. Samozrejmosťou budú nové mraziarenské pulty. Pri vstupe na parkovisko zavádzame rampy, aby naši zákazníci mali istotu, že budú mať kde zaparkovať,“ uzavrela Kvetoslava Kirchnerová.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.