Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Verejná vyhláška - územné rozhodnutie Slovak Telekom

SÚBOR
Dátum: 04.11.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 629
Verejná vyhláška - územné rozhodnutie Slovak Telekom

Optické pripojenie plánovaného obchodného domu Kaufland v Handlovej

Navrhovateľ: Slovak Telekom, a.s., v zastúpení na základe splnomocnenia spoločnosťou TTL Group, s.r.o., podal dňa: 30.05.2022 návrh na vydanie rozhodnutia o umiestnení líniovej stavby: „FTTH_SK_Kaufland_Handlová“ na pozemkoch ul. Okružná v k.ú. Handlová, 


Predmetom územného rozhodnutia o umiestnení stavby je optické pripojenie plánovaného obchodného domu Kaufland v Handlovej na ulici Okružná za účelom zvýšenia kvality a kapacity poskytovaných telekomunikačných služieb.

Trasa povedie vo voľnom výkope s podtlakmi chodníkov a miestnych komunikácií. Do výkopu sa od jestvujúceho PODB Okružná 8 položí DB 7x7. Pred obchodným domom sa zmení na dimenziu DB 4x7 a pred Kauflandom na DB 2x7.
Stavba bude umiestnená vo verejnom záujme podľa §66 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad posúdilo predložený návrh podľa §§ 35, 36 a nasl. zákona č. 50/76 Zb. v znení nesk. predpisov a na základe tohto posúdenia a ústneho prerokovania zo dňa 09.09.2022 vydáva podľa § 39a stavebného zákona ROZHODNUTIE O UMIESTNENÍ LÍNIOVEJ STAVBY. 

Celé znenie verejnej vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie v súbore .pdf

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - ÚR - líniová stavba Telekom-TTL Group - FTTH-Kaufland Veľkosť: 487.8 kB Formát: pdf Dátum: 4.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.