Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Verejná vyhláška - rekonštrukcia plynovodov SPP

SÚBOR
Dátum: 17.02.2021
Autor: Vanda Matiašková
Počet videní: 590
Verejná vyhláška - rekonštrukcia plynovodov SPP

Spoločnosť SPP bude v období od 15.03. - 31.12.2021 rekonštruovať pynovod a plynárenské zariadenia. 

Spoločnosť SPP ako držiteľ povolenia a prevádzkovateľ distribučnej siete zabezpečuje rekonštrukciu plynovodov a plynárenských zariadení nachádzajúcich sa na pozemkoch v katastrálnom území mesta. 

V zmysle ustanovanenia § 11 ZoE je SPP ako prevádzkovateľ siete opravenený v rozsahu a spôsobom nevyhnutným na výkon povolenej činnosti vstupovať na pozemky a do objektov a zariadení, odstraňovať a okliešťovať stromy a iné porasty, upravovať trávnaté porasty, zriaďovať na cudzích pozemkoch mimo zastaveaného územia mesta plynáresnké zariadenie, plynovody, či zariadenia určené na ich ochranu, zabránenie ich porúch či havárií alebo zmiernenie dôsledkov porúch alebo havárií na ochranu života, zdravia a majetku osôb a podobne vykonávať inú povolenú činnosť. 

Spoločnosť SPP-distribúcia, a.s. oznamuje vlastníkom nehnuteľností na pozemkoch v katastrálnom území mesta Handlová uvedené ako líniová stavba - na uliciach:

M.R.Štefánika, Švermová, Krššáková, Vladová, Savina, Kvetná, Odbojárov, Morovnianska,

že za účelom vykonania rekonštrukcie plynárenského zariadenia na základe stavbného povolenia vydaného mestom Handlová, vstúpi vo verejnom záujme na cudzie pozemky a do cudzích objektov v rozsahu nevyhnutnom na výkon činnosti prevádzkovateľa distribučnej siete. 

Vstup na pozemky sa uskutočné v termíne od 15. 03. - 31. 12. 2021. 

Celý dokument je k nahliadnutiu v prílohe, a dňa 17.02.2021 bol zverejnený na úradnej tabuli pred MsÚ, Námestie baníkov 7, 972 51 Handlová

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Verejná vyhláška - rekonštrukcia plynovodov marec - december 2021 Veľkosť: 133 kB Formát: pdf Dátum: 17.2.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.