Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zápas roka, plný dom a elektrizujúca atmosféra

GALÉRIA
Dátum: 18.06.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 980
Zápas roka, plný dom a elektrizujúca atmosféra

Rodičia a tréneri vs. hráči ŠBK Handlová

Rodičia a tréneri si zmerali v závere sezóny sily proti svojim deťom, hráčom ŠBK Handlová. Tím rodičov a trénerov posilnili aj Tomáš Mrviš a Peter Vojtek.

Viac ako 300 divákov vytváralo fantastickú atmosféru pri hre každej jednej kategórii a bolo sa naozaj na čo pozerať. Na palubovke sa predstavili všetky kategórie od najmenších, až po juniorov. Tím trénerov a rodičov vydržal aj vďaka viac ako 40 člennej súpiske odohrať všetky zápasy. Veľký obdiv si ale zaslúži každá kategória, ktorá bola viac než vyrovnaným súperom vo všetkých zápasoch. Vďaka rodičom čakalo zúčastnených aj luxusné občerstvenie a naozaj skvelá rodinná atmosféra, ktorá nám tak veľmi chýbala. Veľké poďakovanie patrí každému rodičovi, hráčovi, hráčke, trénerom za to, že sme mohli zažiť rodinnú akciu, na ktorú budeme ešte dlho spomínať. Ďakujeme, rodičia, že vediete deti aj v tejto ťažkej dobe k pravidelnému športovaniu. Ďakujeme všetkým partnerom, ktorí nás aj v ťažkom období podporovali celú sezónu 2021/2022.

Dohrávka Fatranskej mikroligy

V domácom prostredí sa odohral už naozaj posledný zápas na palubovke a zavŕšil tak pôsobenie domáceho tímu v domácom prostredí. Tím okolo Maroša Minárika dohrával súboj s Považskou Bystricou, ktorý sa mal odohrať na turnaji v Žiari nad Hronom. Formu z posledných zápasov jasne podtrhol prvý polčas, ktorý skončil 28:7. V tom druhom sme už videli viac otvorenú hru domácich, ale to nezmenilo nič na tom, že si domáci tím svoju palubovku postrážil a vie, na čom pracovať pred finálovým turnajom v Žiline. ŠBK Handlová - IMC Slovakia Považská Bystrica 38:21.

Autor: ŠBK Handlová  Foto: Milan Gelet

Podporte klub dobrovoľným finančným príspevkom

Klub ŠBK Handlová je možné podporiť na transparentný účet ŠBK HANDLOVÁ PRE DETI 

prihrajte_nam_lepšie_podmienky_sbk_handlova

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.