Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie stavebného konania - prekládka IMMOBILIEN

SÚBOR
Dátum: 28.07.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 674
Oznámenie stavebného konania - prekládka IMMOBILIEN

Prekládka vedenia vysokého napätia. 

IMMOBILIEN MANAGEMENT, s.r.o. podal dňa: 06.07.2021, na meste Handlová, ako príslušnom stavebnom úrade, žiadosť o vydanie stavebného povolenia na stavbu: "Obchodné centrum Handlová (OCH) SO 11.2 Prekládka vysokého napätia.

Projektová dokumentácia rieši prekládku jestvujúceho VN vedenia do novej trasy, čím sa uvoľní nehnuteľnosť pre realizáciu novostavby obchodného centra. Územné rozhodnutie o umiestnení stavby.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad oznamuje začatie stavebného konania dotknutým orgánom a známym účastníkom konania. Súčasne stavebný úrad podľa § 61 ods.1 stavebného zákona nariaďuje ústne pojednávanie s miestnym šetrením, ktoré sa bude konať dňa09.09.2021 o 10,00 hod.
stretnutím na: Mestskom úrade v Handlovej.

Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť na tunajšom stavebnom úrade: Mestský úrad Handlová, číslo dverí 10 (predovšetkým v dni pondelok a streda 8,00-16,00 hod., piatok 7,00 – 14,00 hod.). Účastníci konania môžu svoje námietky k žiadosti uplatniť najneskôr v stanovenej lehote, v opačnom prípade nebudú vzaté do úvahy.

Celé znenie verejnej vyhlášky nájdete na stiahnutie nižšie. 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - SP oznám st. konania IMMOBILIEN -prekládka VN Veľkosť: 169.4 kB Formát: pdf Dátum: 28.7.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.