Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

MOM na antigénové testovanie v Handlovej postupne končia.

SÚBOR
Dátum: 23.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 3446
MOM na antigénové testovanie v Handlovej postupne končia.

Rozhodlo o tom Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky

Mesto Handlová dnes obdržalo informáciu, že bezplatné antigénové testovanie pre verejnosť v Nemocnici AGEL Handlová po siedmich mesiacoch končí. Posledné testy zdravotníci vykonali dnes, 23. júna 2021.

Zrušenie antigénového testovania pre verejnosť v handlovskej nemocnici súvisí s rozhodnutím Ministerstva zdravotníctva SR o ukončení činnosti  bezplatného antigénového testovania v mobilných odberových miestach a v neposlednom rade aj s priaznivo sa vyvíjajúcou situáciou s pandémiou. K tomuto pozitívnemu vývoju výrazne prispievajú zvyšujúce sa čísla zaočkovaných proti koronavírusu. Nemocnica bude naďalej poskytovať. komerčné testovanie. Tlačová správa Nemocnice Agel.

Podľa informácií od prevádzkovateľov ďalších dvoch MOM v Handlovej, z vyššie uvedených dôvodov,  z rozhodnutia Ministerstva zdravotníctva SR  a priaznivo sa vyvíjajúcej pandemickej situácie, bude ukončená prevádzka MOM na Ulici Partizánska dňa 24. 6. 2021 a MOM na Ul. Prievidzská 30. 6. 2021. (v uvedené dni sa ešte bude testovať podľa otváracích hodín MOM, t.j.  MOM ul. Partizánska 12,  od 9.00 h do 17.00 h a MOM na ul. Prievidzská 77 (práčovňa) od 8.00 h do 16.30 h). O tom, či a ako budú tieto dve MOM fungovať po týchto termínoch, bude známe po rozhodnutí MZ SR a ako bude nastavený systém testovania.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
TS - Handlová - ukončenie ag testovania Veľkosť: 184.3 kB Formát: pdf Dátum: 23.6.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.