Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Handlovská kapustnica 2020

Dátum: 01.12.2020
Počet videní: 2584
Handlovská kapustnica 2020

Benefičná Handlovská kapustnica bude tento rok iná.

Šestnásty ročník tradičnej benefičnej „Handlovskej kapustnice“ sa bude konať v sobotu 12. decembra a bude venovaný podpore gastroprevádzok na území mesta a Handlovskej doliny. Kúpou kapustnice ľudia podporia svojich lokálnych podnikateľov. 

Handlovskú kapustnicu budú podávať prevádzky na území mesta a obcí handlovskej doliny v čase ich otváracích hodín. Podľa platných protipandemických opatrení môžu kapustnicu predávať cez okienko alebo na terasách. Kvôli hygienickým opatreniam ale nebude možné, aby si obyvatelia odniesli kapustnicu vo svojich obedároch.

Výrobcovia handmade výrobkov, ktorí mávali stánky na Námestí baníkov, budú po dohovore s podnikateľmi prezentovať svoje produkty pri výdajných miestach kapustnice a dotvoria tak vianočnú atmosféru. 

Tradičnú kapustnicu organizuje Združenie obcí handlovskej doliny – mesto Handlová a obce Ráztočno, Chrenovec-Brusno, Jalovec, Lipník, Veľká Čausa a Malá Čausa. Podujatie je zároveň i spomienkou na bývalého starostu obce Lipník a dlhoročného spoluorganizátora podujatia Ľudovíta Vojtku a bývalého starostu Veľkej Čause, pána Dušana Ďurdinu. 

Prevádzky, kde budú predávať kapustnicu, budeme postupne zverejňovať na tomto mieste. Dajte nám, prosíme vedieť, či máte záujem zapojiť sa do podujatia na kontakty: Mgr. Jana Paulínyová, 0908 342 616, handlova@handlova.sk v štruktúre: Názov a sídlo prevádzky a čas, kedy bude kapustnica v sobotu 12. decembra dostupná vo Vašej prevádzke. Ďakujeme.

Prihlásené prevádzky:

  Miesto konania Adresa prevádzky Čas výdaja kapustnice
1. Chata PONIKLEC Remata 57 Od 10.00 hod
2. Posedenie u Čuča Malá Čausa 174 Od 11.00 hod
3. Bistro Šaník Mostná ulica blok D Od 11.00 hod
4. Piváreň u Sojku Kremnická 10 Od 11.00 hod
5. People restauratnt & cocktail bar Námestie baníkov 5 Od 10.00 hod
6. Pohostinstvo Papučka Hviezdoslavova 1 Od 11.00 hod
7. S PUB - "DONIVÁCKA – KAMIÓNOVÁ" Morovnianska cesta Od 09.00 hod
8. Ferdinand pub & restaurant Poštová 4 Od 11.00 hod

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.