Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Malí futbalisti boli na turnaji v Detve druhí

Dátum: 25.03.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1212
Malí futbalisti boli na turnaji v Detve druhí

Chlapci MFK Baník Handlová napredujú v každej oblasti.

V sobotu 4. marca sa mladšia prípravka (ročník narodenie 2014 a menej) MFK Baník Handlová zúčastnila na turnaji v Detve. Turnaj zorganizoval MFK Detva pre ročníky 2015 a mladší. Náš tým vycestoval s 13. hráčmi a 2. brankármi, bol najpočetnejší na turnaji a šancu dostali všetci hráči.

Turnaja sa zúčastnili mužstvá RSC Hamsik Academy, MFK Detva, MŠK Novohrad Lučenec, FK Slovan Levice, Oranjes Zvolen, TJ Baník Kalinovo. Medzi kvalitou sme sa nestratili. Naši chlapci sú spolu už od predprípravky a je vidieť, že napredujú v každej oblasti.

Okrem prvého zápasu s RSC Hamsik Academy chlapci podávali stabilné výkony a už žiadny zápas neprehrali. Na ihrisku predvádzali bojovné výkony, ktoré ich priviedli ku krásnemu 2. miestu. Našim cieľom je naučiť deti nielen hrať futbal, ale hlavne rešpektovať autority, byť tímový, vážiť si farby svojho klubu a mesta.

Chlapcom aj trénerom ďakujeme za ich predvedené výkony. Rodičom patrí vďaka pri spolupráci s prepravou a samozrejme veľká pochvala za neustále povzbudzovanie čo bolo na konci turnaja aj ocenené organizátorom.

Martin Uríček

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.