Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Vereš

SÚBOR
Dátum: 25.11.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 519
Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Vereš

Stavebné úpravy bytu 

Žiadatelia: Pavel Vereš, adresa: 972 51 Handlová a Vesna Verešová, adresa: 972 51 Handlová,  podali dňa 08.11.2022 na stavebnom úrade v Handlovej žiadosť o vydanie stavebného povolenia na zmenu stavby „Stavebné úpravy bytu“ na ul. Partizánska 4 v bytovom dome č. súp. 1649 na pozemku KN-C parcelné číslo 496 v k.ú. Handlová.

Predmetom stavebného povolenia je :
- Vybúranie nového dverného otvoru celkových rozmerov šírky 900mm a výšky 2000 mm do nosného betónového stenového panelu medzi miestnosťami kuchyňa a obývacia izba.
- Vybúranie betónovej deliacej priečky hygienického jadra s následnou realizáciou nových murovaných deliacich priečok hygienického jadra v upravenej dispozícii.
- Zhotovenie nových rozvodov elektroinštalácie v rámci bytu.

Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť v tejto lehote na tunajšom stavebnom úrade: Spoločnom obecnom úrade v Handlovej, Námestie baníkov č. 7 (predovšetkým v dni: pondelok, streda 8,00-15,00 hod.). Účastníci konania môžu svoje námietky k žiadosti uplatniť najneskôr v tejto lehote, v opačnom prípade nebudú vzaté do úvahy.

Celé znenie vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie vo formáte .pdf

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - Oznámenie o začatí stavebného konania verejnou vyhláškou Vereš Veľkosť: 412.8 kB Formát: pdf Dátum: 25.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.