Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Na MDŽ oslavuje aj naša Handlová!

GALÉRIA
Dátum: 08.03.2022
Autor: Jana Paulínyová
Počet videní: 1786
Na MDŽ oslavuje aj naša Handlová!

Handlová bola založená 8. marca 1376. Prajeme ženám a mestu krásny sviatok!

V piatok 4. marca sa v Dome kultúry mesta Handlová podarilo po dlhom čase zorganizovať jedno z pekných mestských podujatí. Oslavy Medzinárodného dňa žien zaplnili publikum dámami a vystúpenie kapely Black Band pobavilo vtipnými bonmotmi, ale i výbornou hudobnou produkciou.

V úvode piatkových celomestských osláv sviatku žien sa prítomným prihovorila primátorka mesta Silvia Grúberová a za mužov jej zástupca Radoslav Iždinský.

Podľa primátorky mesta je obdivuhodná a ženám vlastná vnútorná obrovská sila čeliť ťažkým situáciám. „Viem, aké to je byť ženou, matkou, manželkou, vdovou, dcérou, vnučkou, nevestou aj primátorkou. Vo svojom okolí mám mnoho inšpiratívnych žien rôznych generácií a z rôzneho prostredia. Som vďačná za tieto vzory, za to že sa vieme porozprávať, zasmiať, spolupracovať a podporovať sa. Sila je to čo nás spája."

Zástupca primátorky povzbudil všetky ženy, aby sa nevzdávali svojich túžob, snov a ambícií, aby sa zapájali do verejného aj politického života a postavili sa vždy za svoje práva.

Mesto Handlová venovalo všetkým prítomným ženám kvietok a pozvalo ich na čašu vína. Mnohé z prítomných dám potešila stále otvorená výstava bábik, ktorá je dostupná v čitárni domu kultúry.

K dnešnému sviatku posiela samopráva mesta pomyslené kvety všetkým tým, ktoré sú matkami, dcérami, babkami, prababkami a praje veľa príležitosti k úsmevu.

Všetko najlepšie dámy! Všetko najlepšie Handlová! 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.