Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vianočná výzdoba sa v Handlovej rozsvieti v pondelok 6. decembra

Dátum: 03.12.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1838
Vianočná výzdoba sa v Handlovej rozsvieti v pondelok 6. decembra

Online podujatie s rozprávkou začne o 17.00h

Tento rok ale Mikuláša na námestí nestretneme. Rozsvecovanie stromčeka si budete môcť pozrieť online na facebookovej stránke Domu kultúry od 17.00 h.

Odkaz od Mikuláša 

mikulas_1

Milé deti, aj tento rok som sa veľmi tešil, že Vás stretnem v Handlovej osobne. Bohužiaľ situácia je veľmi vážna. A preto som sa rozhodol, že sa Vám prihovorím aspoň cez obrazovku Vášho tabletu, alebo mobilu.

A aby ste neboli smutné, mám pre Vás jedno prekvapenie. Už v pondelok, 6. decembra si od 17.00 môžete na facebooku DK Handlová a Cvč Handlová pozrieť rozprávku "O dvoch snehuliakoch", ktorú som pre Vás pripravil spolu s mojimi kamarátmi. Nezabudnem ani rozžiariť krásny vianočný stromček na námestí. Verím, že toto je posledný rok, kedy sa nestretneme osobne.

Dávajte na seba pozor a nezabudnite na čižmičky!

Truhlica na vianočné listy Ježiškovi

Aj tento rok bude na námestí pod vianočným stromčekom umiestnená truhlica na priania detí, ktoré sa bude snažiť Ježiško v spolupráci s mestom Handlová a jeho organizáciami snažiť splniť, pokiaľ na listoch Ježiškovi deti napíšu svoje meno adresu a tel. kontakt na svojho rodiča resp. opatrovníka. Listy Ježiškovi sa budú zbierať na námestí do 22. decembra.

Tohtoročný handlovský vianočný stromček je už po druhý rok z areálu v okolí športovej haly. V priebehu roka bolo za jeden stromček vysadených desať nových stromčekov. Na námestí nás bude tešiť do Troch kráľov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.