Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Voľné pracovné miesta v meste

Dátum: 02.07.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1943
Voľné pracovné miesta v meste

Obsadiť je potrebné vedúcu pozíciu na spoločnom obecnom úrade aj príslušnika mestskej polície. 

Vedúci/a Spoločného obecného úradu mesta Handlová

Náplňou práce je riadiť a viesť územné konania a vydávať územné rozhodnutia, viesť stavebné konania a vydávať stavebné povolenia. Kvalifikačné predpoklady a požiadavky pre obsadzovanú pozíciu sú najmä:

  • vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa príslušného smeru
  • osobitný kvalifikačný predpoklad podľa stavebného zákona
  • spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, bezúhonnosť,
  • prax na stavebnom alebo špeciálnom stavebnom úrade vítaná,
  • znalosť legislatívy minimálne v oblasti verejnej správy s dôrazom na územnú samosprávu miest a obcí, stavebného poriadku, rozvoja bývania a správneho konania, správneho poriadku, priestupkov

Ide o hlavný pracovný pomer s predpokladaným termínom nástupu 1. septembra 2022. Mzdové ohodnotenie je v zmysle zákona o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce verejnom záujme. Písomné žiadosti o účasť na výberovom konaní je potrebné doručiť osobne do podateľne mestského úradu alebo zaslať poštou najneskôr do 25. 7. 2022 do 16.00 hod. Dátum, miesto a hodinu výberového konania písomne oznámi príslušná výberová komisia tým uchádzačom, ktorí splnia kritériá vyhláseného výberového konania. Zoznam požadovaných dokladov aj presnú náplň práce obsahuje plné znenie pracovnej ponuky, ktoré je zverejnené na webstránke mesta www.handlova.sk v sekcii Mestský úrad - Výberové konania.

Príslušník mestskej polície

Mestská polícia zabezpečuje verejný poriadok v meste, spolupôsobí pri ochrane jeho obyvateľov a iných osôb v meste pred ohrozením ich života a zdravia. Príslušník mestskej polície by mal mať:

  • úplné stredné vzdelanie
  • vek minimálne 21 rokov
  • dobrý zdravotný stav, fyzickú zdatnosť a duševnú spôsobilosť na plnenie úloh mestskej polície,
  • vodičské oprávnenie min. skupiny B,
  • komunikačné zručnosti,
  • schopnosť zvládať náročné situácie spojené s výkonom povolania, schopnosť pracovať v tíme, zodpovednosť.

Ďalšie podmienky, ktorých splnenie je výhodou, sú osvedčenie o odbornej spôsobilosti v súlade so zákonom o obecnej polícii a zbrojný preukaz. Ide o hlavný pracovný pomer s predpokladaným termínom nástupu 1. septembra 2022. Mzdové ohodnotenie je v zmysle zákona o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme. Zoznam požadovaných dokladov aj presnú náplň práce obsahuje plné znenie pracovnej ponuky, ktoré je zverejnené na webstránke mesta www.handlova.sk v sekcii Mestský úrad - Výberové konania. Písomné žiadosti o účasť na výberovom konaní je potrebné doručiť osobne do podateľne mestského úradu alebo zaslať poštou najneskôr do 25. júla 2022 do 16.00 hod. Dátum, miesto a hodinu výberového konania písomne oznámi príslušná výberová komisia tým uchádzačom, ktorí splnia kritériá vyhláseného výberového konania.

Voľné pracovné miesta sa zverejňujú na webe mesta v sekcii Mestský úrad - Zamestnanie 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.