Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí konania - rozhodnutie o nevyhnutnosti vykonať archeologický výskum

SÚBOR
Dátum: 17.03.2022
Autor: Jana Paulínyová
Počet videní: 827
Oznámenie o začatí konania  - rozhodnutie o nevyhnutnosti vykonať archeologický výskum

Pred vydaním rozhodnutia je možné sa vyjadriť k veci vydania rozhodnutia o vykonaní archeologického výskumu "Prepojenie hlavnej rozvodne Baňa Cigeľ s hlavnou rozvodňou Baňa Handlová" do 60 dní.

Krajský pamiatkový úrad Trenčín, pracovisko Prievidza (ďalej len „KPÚ Trenčín“), ktorý je podľa § 11 ods. 1 zákona NR SR číslo 49/2002 Z. z. o ochrane pamiatkového fondu v znení neskorších predpisov (ďalej len „pamiatkový zákon“) vecne príslušným správnym orgánom a podľa § 9 ods. 5 pamiatkového zákona miestne príslušným správnym orgánom na úseku ochrany pamiatkového fondu, podľa § 18 ods. 3 a § 26 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok) v znení neskorších predpisov doručuje 

V E R E J N O U  V Y H L Á Š K O U
oznámenie o začatí konania vo veci vydania rozhodnutia o nevyhnutnosti vykonať archeologický výskum za účelom záchrany archeologických nálezov a nálezísk v zmysle § 35 ods. 4 a ods. 7 pamiatkového zákona v súvislosti s líniovou stavbou pod názvom:

„SO 103 Prepojenie hlavnej rozvodne Baňa Cigeľ s hlavnou rozvodňou Baňa Handlová“ v k. ú. Prievidza, k. ú. Veľká Lehôtka a v k. ú. Handlová investora: Hornonitrianske bane Prievidza, a.s.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
VEREJNÁ VYHLÁŠKA KPÚ TN 17032022 Veľkosť: 118.8 kB Formát: pdf Dátum: 17.3.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.