Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V Handlovej bolo zaočkovaných 305 ľudí počas dnešného očkovania

VIDEO
Dátum: 23.09.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1426
V Handlovej bolo zaočkovaných  305 ľudí počas dnešného   očkovania

Druhé očkovanie pre 92 zaočkovaných dvojdávkovou vakcínou Pfizer bude 21. 10. 2021

Väčší záujem prejavili počas dnešného nízkoprahového očkovania obyvatelia Handlovej, handlovskej doliny ale tiež tí, ktorí prechádzali mestom, o očkovanie jednodávkovou vakcínou Johnson&Johnson - 213 ľudí, dvojdávkovou vakcínou od Pfizer bolo zaočkovaných 92 ľudí.

Pre tých, ktorí sa zaočkovali dvojdávkvou vakcínou je druhý termín očkovania stanovený na 21. októbra 2021 v Handlovej. O priebehu a možnosti ďaľšieho očkovania 21. 10.2021 bude mesto Handlová včas informovať na tomto webovom sídle.

02_2

Všetci, ktorí prišli na očkovanie do Handlovej boli registrovaní priamo na mieste v systéme NZCI a mesto Handlová ďakuje za ich trpezlivosť a dodržovanie pokynov personálu, keď bolo potrebné vypísať registračné formuláre a poskytnúť poradenstvo pred očkovaním. Cieľom takéhoto nízkoprahového očkovania je poskytnúť priestor tým, ktorí sa z rôznych dôvodov nemôžu dostaviť na očkovania mimo svojho bydliska, resp. majú zdravotný problém.

Mesto Handlová zisťovalo predbežný záujem o očkovanie (nie registráciu), v ktorom sa nezáväzne nahlásilo viac ako 250 ľudí. Vakcín bolo počas očkovania zabezpečených dostatočné množstvo podľa druhu pre všetkých, ktorí prejavili o očkovanie záujem, či už v predbežnom zisťovaní alebo priamo na mieste.

Mesto Handlová ďakuje všetkým zamestnancom sociálneho oddelenia Mestského úradu Handlová ako aj celému personálu Záchrannej  zdravotnej služby SR (ZZS SR) a Intervenčného tímu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky (IT MZSR), ktorí od 10.00 h do 16.30 h zabezpečili bezproblémový priebeh dnešného očkovania.

FOTO: JP

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.