Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ako dopadlo hlasovanie za tri handlovské projekty?

Dátum: 10.07.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1727
Ako dopadlo hlasovanie za tri handlovské projekty?

V hlasovaní si ľudia vybrali oddychovú zónu v Handparku.

Do 5. ročníka nadačného Programu podpory lokálnych komunít bolo na celom Slovensku prihlásených takmer 1 400 projektov. Z nich vybrali regionálne COOP Jednoty 26 slovenských obcí a miest, v ktorých ľudia mohli v záverečnom hlasovaní podporiť jeden z troch projektov. Víťazné projekty, ktoré počas hlasovania získali od miestnych občanov najväčší počet hlasov, dostanú od Nadácie COOP Jednota grant do výšky 6 tisíc eur.

Článok zo dňa 14. mája kde sme predstavili všetky tri projekty nájdete tu. 

Zóna oddychových športov v Handparku

Hlavným zámerom je vytvorenie aktívnej rekreačnej zóny s komunitným rozmerom v Handparku. Jadrom zóny sú prvky, ktoré Handlovčania dlhodobo žiadajú: dva vonkajšie pingpongové stoly, dva šachové stolíky a plocha pre petang. Priestor dopĺňa kontajner, ktorý slúži ako sklad pre športové pomôcky (sady na pingpong, gule na petang a šachové figúrky), no zároveň slúži aj ako prístrešok pre tulivaky, flipcharty a potreby na vonkajšie stretnutia miestnych komunít, ako je detský a mládežnícky parlament DAMP, ktorý by sa o priestor staral a spravoval ho na základe dobrovoľníckych aktivít. Víťazi sú známi a všetkým zadávateľom projektov ďakujeme!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.