Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Predprípravka najmenších v pohybe

Dátum: 19.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 796
Predprípravka najmenších v pohybe

Futbalová predprípravka sa začína objavovať v handlovskom futbale čoraz viac.

S myšlienkou osloviť najmenších a zapojiť do futbalu prišiel M. Uríček, R. Šuník a T. Bugár. Kategória pre deti od 3 do 6 rokov sa rozbehla tesne pred nástupom pandémie. Úvod vyšiel nad očakávanie, priniesol 14 malých detí. Stihli sme absolvovať 3 tréningové jednotky a prišla stopka.

8-page-001

Ťažko sme prijali fakt, že sa projekt zastavuje, ale každá minca má dve strany. Bolo viac času na prípravu a plány. Začiatkom mája prišli prvé náznaky na opätovné športovanie, tým pádom signál pre nás, deti, aby sme znovu mohli trénovať. Pre deti sme zabezpečili nové tréninPredprípravka najmenších v pohybe gové pomôcky, v prípade zlého počasia možnosť trénovať v športovej hale. Týmto sa zároveň chceme poďakovať MBK Handlová za spoluprácu.

Tréningové jednotky sú zamerané na hry, rozvoj motoriky a samozrejme súťaže. Osviežením sú spoločné tréningy s rodičmi. Teší nás zvýšený záujem, čomu nasvedčuje aj počet detí na tréningových jednotkách. Momentálne máme v skupine 27 detí. Do budúcnosti pripravujeme nové súťažné hry, prekvapenia a odmeny pre našich najmenších. Trénerský tím v zložení Bugár, Uríček, Šuník ďakuje rodičom za prejavenú dôveru a teší sa na ďalšie tréningy. Športu zdar.

Tibor Bugár

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.