Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Karanténna stanica má nové logo a web

Dátum: 26.03.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 922
Karanténna stanica má nové logo a web

Príbehy psíkov z karanténnej stanice v Handlovej nájdete na novom webe.

 

www.karantennastanicahandlova.sk

Karanténna stanica Handlová začínala rok 2021 s prázdnymi kotercami a odvtedy z nej každý zo psíkov bez domova putoval do novej rodiny hneď po uplynutí karanténneho obdobia, zdravý, zaočkovaný, začipovaný a pripravený na nový život.

Nová webstránka

Aby to bolo tak aj naďalej, dostali psíky vlastnú novú webstránku. Jej hlavným poslaním je poskytovať informácie o psoch v karanténnej stanici, ktoré si aktuálne hľadajú nový domov, čím sa zvyšujú ich šance na peknú budúcnosť. K novej webstránke pribudlo aj nové logo karanténnej stanice, ktorého autorom je Stanislav Stehlík. Vďaka jasnej vizuálnej identite a ľahko dostupnému prehľadnému popisu na webstránke, sa naši nájdení psíci nestratia tak ľahko v spletitom priestore internetu a rýchlejšie sa informácie o nich rozšíria po sociálnych sieťach a celoštátnych i medzinárodných webstránkach. To je pre našu stanicu veľmi dôležité, keďže len málo umiestnených psov ostáva v regióne a väčšina cestuje za novým domovom do iných kútov Slovenska, nezriedka až za hranice. Nová webstránka je tiež priestor, kde sa návštevník dozvie všetky potrebné informácie o karanténnej stanici, jej činnosti a aktivitách a nechýba ani priestor pre poďakovanie množstvu ľudí, ktorí psíkom pomáhajú. V neposlednom rade dostali na webstránke možnosť nepriamo rozpovedať svoje silné životné príbehy niektorí z nájdených psíkov, ktorí sa navždy zapísali v našich srdciach. Veríme, že vzbudia v ľuďoch cit pre zodpovednosť, aby bolo stále menej tých psov, ktorí budú poznávať koterce útulkov, či karanténnej stanice. Webstránku zhotovilo oddelenie komunikácie a marketingu mesta Handlová v spolupráci s príslušníkmi Mestskej polície Handlová.

Náklady na prevádzku

Náklady na jej prevádzku sú 16,20 eur ročne za prenájom domény a hostingového priestoru. Veríme, že nízke náklady a jednoduchosť spravovania zabezpečia, že webstránka bude dlhé roky pomáhať nachádzať psíkom nový domov, šíriť dobré meno mesta prostredníctvom ich úspešného umiestňovania a informovania o aktivitách karanténnej stanice. Navštívte novú webstránku karanténnej stanice na adrese: www.karantennastanicahandlova.sk

logo_jpeg_farba-02

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.