Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Služby na MsÚ sa postupne obnovujú. Svoju osobnú návštevu zvážte

Dátum: 23.02.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 650
Služby na MsÚ sa postupne obnovujú. Svoju osobnú návštevu zvážte

Oddelenia MsÚ začínajú postupne poskytovať svoje služby

V ostatnom čase ostalo viacero zamestnancov mesta pracujúcich na mestskom úrade v Handlovej (MsÚ) v domácej karanténe, či už dôvodu pozitívneho výsledku vykonaného AG testom na COVID-19 alebo z dôvodu, že rodinní príslušníci a im blízke osoby boli pozitívne testovaní. Z tohto dôvodu mestský úrad nevedel od 9. februára do 22. februára 2021 zabezpečiť všetky služby, ktoré sa v rámci platných opatrení snažil poskytovať. Prednosta handlovského mestského úradu, Tibor Kolorédy, žiadal začiatkom februára obyvateľov, aby nenavštevovali úrad nakoľko podľa jeho slov bola činnosť úradu ochromená. Ako povedal: „U každého je priebeh ochorenia rozličný, preto nevieme predpokladať, ako dlho bude úrad pracovať v režime, kedy z dôvodu práceneschopnosti nemôžu oddelenia plniť svoju funkciu. K 9. februáru bolo z 50 zamestnancov na úrade prítomných 28,“ uviedol.

Zvážte nevyhnutnosť svojej osobnej návštevy úradu 

Mestský úrad v Handlovej (MsÚ) postupne od 23. februára 2021 začína poskytovať  služby na oddelení overovania listín a daní, služby poskytuje matrika v oblasti úmrtí. Prednosta MsÚ žiada, aby  obyvatelia zvážili svoju osobnú návštevu na úrade a prichádzali na úrad osobne výlučne vtedy, ak sa jedná o neodkladnú agendu. Zároveň prednosta žiada, aby MsÚ kontaktovali obyvatelia prednostne na tel. linke prvého kontaktu 046 519 25 11 a na emailovej adrese info@handlova.sk. V prípade, že budú volať na linku na jednotlivé oddelenia, stále sa môže stať, že na pracovisku nebude zamestnanec z dôvodu PN. 

Buďte zodpovední a riaďte sa platnými optareniami

Mesto Handlová žiada obyvateľov, aby nepodceňovali rýchlo sa šíriacu pandémiu, boli zodpovední a opatrní a v prípade nevyhnutnej osobnej návštevy sa riadili pokynmi zamestnancov, ktorí sú povinní zabezpečiť plnenie aktuálne platných protiepidemických opatrení, ako je počet osôb  v jednom okamihu na metre štvorcové, hygienické opatrenia Rúško - Ruky  - Odstup ako i kontrolu negatívneho výsledku testu na COVID-19 resp. doloženie výnimky, že takýto test mať nemusia.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.