Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Začalo sa druhé kolo fotosúťaže Handlovské momenty - téma "Leto na námestí"

Dátum: 09.07.2020
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1326
Začalo sa druhé kolo fotosúťaže Handlovské momenty - téma

V prvom kole fotografickej súťaže Handlovské momenty sme hľadali najkrajšie výhľady na Handlovú. Tento mesiac zvíťazia fotografie, ktoré najlepšie vystihnú atmosféru leta na námestí.

Víťazné zábery prvého kola fotografickej súťaže Handlovské momenty boli každý iný a jedinečný. Za najvyšší počet 28 páčikov a 16 srdiečok získala cenu, knihu "Monografia mesta Handlová od praveku po súčasnosť", fotografia, ktorú do súťaže poslala Katarína Dolnická Andrezálová. Táto fotografia je viac ako sme od súťaže očakávali. Nie je v nej len pohľad na Handlovú, je v nej krásny príbeh, ktorý túto súťaž ďaleko presahuje.
 
Divacka_cena
 
Cenu poroty, ktorú sme vybrali v spolupráci s fotografom Ľuboslavom Kurincom zo Spiritualphoto, získal panoramatický pohľad z Malého Griča cez širokouhlý objektív, ktorého autor je Marek Lachký.
 
Porota
 
Keďže množstvo kvalitných fotografií nás minulý mesiac doslova zavalilo, rozhodla sa porota udeliť ešte jednu špeciálnu cenu za výborné technické spracovanie zimnej fotografie z Veľkého Griča, ktorú poslal Braňo Dugas.
 
Bonus_cena
 
Téma druhého, júlového, kola fotografickej súťaže Handlovské momenty je "Leto na námestí". Svoje fotografie môžete pridávať do komentárov pod facebookový status s vyhlásením súťaže. Fotografia, ktorá získa najväčší počet páčikov a jedna fotografia, ktorú vyberie porota, opäť získajú hodnotnú knihu: Monografia mesta Handlová od praveku po súčasnosť. Tešíme sa na vaše príspevky.
 
 
Screenshot_2020-07-09_at_10.05.01

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.