Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Čas Vianoc v Handlovej odštartoval Mikuláš na námestí

GALÉRIA
Dátum: 06.12.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1425
Čas Vianoc v Handlovej odštartoval Mikuláš na námestí

Na aké podujatia sa ešte môžete tešiť v decembri v Handlovej?

Príjemný predvianočný čas popoženie dopredu vždy Mikuláš a rozsvecovanie vianočného stromčeka. Tento rok sa mohli deti vďaka sponzorovi povoziť zdarma v malej manéži na námestí, nechýbala rozprávka, v ktorej závere prišiel na pódium Mikuláš.

Mrholenie málokoho odradilo, handlovské námestie sa rozsvietilo vianočnou výzdobou a pracovný i voľný čas zdobili mikulášske čiapky v školách, na úradoch a v rôznych kolektívoch.

Dnes primátorka mesta spolu so zástupcom prijali pozvanie do handlovského denného centra, klubu dôchodcov, ktorí oslávili Mikuláša posedením spolu s Jednotou dôchodcov na Slovensku. Atmosféru mikulášskeho dňa si pozrite na našich fotografiách a prijmite pozvanie na podujatia mesta.

POZOR! Predaj v Adventnom bazáriku odevnej banky predĺžený do 21. decembra 

V Handlovej je do 21. decembra 2022 (pôvodne do 12.12.2022)  otvorený Adventný bazárik odevnej banky. Záujemcovia si môžu vybrať zo širokej ponuky oblečenia pre novorodencov, staršie deti, juniorov i dospelých. V ponuke sú uteráky, obliečky, kabelky, školské vaky, topánky, knihy, potreby do domácnosti oblečenie a ďalšie zaujímavosti, možno zaujmú tiež retro kúsky. Čím viac kusov si návštevníci odnesú tým je cena nižšia. Adventný bazárik pripravilo Sociálne oddelenie Mestského úradu v Handlovej a nájdete ho v Základnej škole Morovnianska cesta, bývalá krajčírska dielňa.

10. december  - 21. december Handlovské vianočné trhy

11.00 - 20.00h

Prvé vianočné trhy v Handlovej sa budú konať už v tejto predvianočný čas. Stretnite sa s priateľmi na handlovskom námestí, ochutnajte vianočné pečivo a nápoje. Pre deti sú pripravené malé atrakcie! Dostupné bude výlučne vianočné občerstvenie.

10. december Handlovská kapustnica

Mesto Handlová, Združenie obcí handlovskej doliny a Dom kultúry mesta Handlová pozývajú na 18. ročník tradičného benefičného podujatia Handlovská kapustnica, ktoré je zároveň i spomienkou na bývalého starostu obce Lipník Ľudovíta Vojtku a bývalého starostu Veľkej Čause, Dušana Ďurdinu,  dlhoročných spoluorganizátorov podujatia  sa bude konať v sobotu, 10. decembra 2022 na Námestí baníkov v Handlovej. V programe sa predstaví Hudobná skupina RIOS. Cena benefičnej kapustnice 3 € a do 5. decembra sa nahlásilo 12 družstiev – ľudí dobrej vôle.  Kapusnice sa začnú variť o 7.00 h, vydávať o približne 11.00 h a podujatie končí o 13.00 h.  Viac o kapustnici sa dočítate v našom článku po kliknutí na tento dkaz

12. – 16. december 2022  Šimeĺčaj

Doprajte si rozhovory sa zamestnancami mesta a vychutnajte si teplý čajík podávaný zdarma Handlovčanom v Šimeľčajovom domčeku na námestí od 8.00 h do 17.00 h. Spoznajte sa navzájom na 2. ročníku Šimeľčajových stretnutí, napíšte do knihy, čo by ste priali nášmu mestu.

14. a 15. december Živý betlehem

DK Handlová a Literárno-dramatický odbor ZUŠ Handlová pozývajú na ŽIVÝ BETLEHEM. Večný príbeh ožije v Handlovej na Námestí baníkov v stredu, 14. decembra 2022 a vo štvrtok 15. decembra 2022 o 17.00 h.

31. december Detský Silvester

Posledný deň v roku oslávime aj spolu s našimi najmenšími. Spoločne s klaunmi Prndolínovcami si užijeme pravý Detský Silvester. Uvidíme sa 31. decembra 2022 o 10.00 v kinosále DK Handlová. Vstupné: 2 €.

31. december Silvester na námestí

Príďte sa spoločne s nami rozlúčiť so starým rokom. Koncoročné oslavy v meste Handlová vypuknú o 21.00 na Námestí baníkov. Nebude chýbať DJ a skvelá handlovská kapela Starý úsvit. Občerstvenie bude zabezpečené v spolupráci s 3POINT Handlová.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.