Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie - územné rozhodnutie stavba garáže BH reality

SÚBOR
Dátum: 22.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 425
Oznámenie - územné rozhodnutie stavba garáže BH reality

HALA - Zmena stavby na RADOVÉ GARÁŽE ulica Pstruhárska

Ivanom Makovinským, adresa: 972 51 Handlová, Brigádnicka 2A, podal dňa: 02.02.2021, na meste Handlová ako príslušnom stavebnom úrade návrh na vydanie rozhodnutia o umiestnení stavby: "HALA- Zmena stavby na RADOVÉ GARÁŽE ulica Pstruhárska", na pozemkoch parcelné číslo reg. C KN 1867/1, 1867/3, 1867/4, v katastrálnom území Handlová.

Predmetom územného konania je výstavba radových garáží v počte 15, na ul. Pstruhárskej, bez nového pripojenia na inžinierske siete. Uvedeným dňom bolo začaté územné konanie.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad vydáva podľa § 39a stavebného zákona
ROZHODNUTIE O UMIESTNENÍ STAVBY
HALA - Zmena stavby na RADOVÉ GARÁŽE ulica Pstruhárska

Predmetom územného rozhodnutia je zmena stavby haly s prístreškom, ktorá sa nachádza na Pstruhárskej ulici v Handlovej na objekt radové garáže. Väčšina pôvodného objektu jednopodlažnej haly a prístrešku bude odstránená so zachovaním jednej pozdĺžnej steny a čelnej štítovej steny na výšku jedného podlažia. V rámci navrhovanej murovanej stavby z tvárnic YTONG bude realizovaných 15 garáží v radovej zástavbe, obdĺžnikového pôdorysu rozmerov 4,0 x 10,00 m, celková zastavaná plocha 600 m2, objekt bude jednopodlažný zastrešený pultovou strechou, elektrická prípojka z jestvujúcej TS, bleskozvod, odvedenie dažďových vôd do jestvujúcej dažďovej kanalizácie, vjazd na pozemok je existujúci z ulice Pstruhárska;

Celé znenie rozhodnutia nájdete nižšie na stiahnutie.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Oznamenie - stavba garazi BH Reality
Súbory, ktoré obsahuje archív: Oznamenie - stavba garazi BH Reality/Handlová - ΘR - stavba garáºí BH Reality.pdf, Oznamenie - stavba garazi BH Reality/img825.jpg
Veľkosť: 1.34 MB Formát: zip Dátum: 22.6.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.