Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ak potrebujete pomôcť s projektom, obráťte sa na MAS Žiar

Dátum: 07.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1002
Ak potrebujete pomôcť s projektom, obráťte sa na MAS Žiar

MAS Žiar schválila prvé projekty pre
podnikateľov.

eu_1 irop_logo_s_textom

V mesiaci marec 2021 podpísala Miestna akčná skupina Žiar (MAS Žiar) prvé zmluvy s podnikateľmi o poskytnutí nenávratného finančného príspevku s celkovými oprávnenými výdavkami vo výške 135 473,32 eur, z toho nenávratný finančný príspevok predstavuje 74 510,33 eur. Svoje projekty predložili v rámci výzvy IROP-CLLD-P977-511-001 traja podnikatelia z územia MAS Žiar, ktoré združuje mesto Handlová a ďalších 16 obcí.

Aktuálne sa realizujú tri pekné projekty

Projekt s názvom „S úsmevom na dvoch kolesách“ poskytne obyvateľom atraktívnu formu trávenia voľného času a vzhľadom k hornatému charakteru nášho regiónu určite podnieti k aktivite aj tých, ktorí by sa bežne pre cyklodopravu nerozhodli.

Ďalšie dva projekty s názvom „Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti zavedením novej technológie“ a „Malá peletizačná linka na výrobu peliet z pilín“ sú zamerané na výrobu nových výrobkov spracovaním drevného odpadu. Všetky tri projekty sú momentálne vo fáze realizácie.

Pomôžeme Vám

Ak máte v hlave už nápad, o ktorého užitočnosti ste presvedčení, neváhajte nás kontaktovať v pracovných dňoch od 8.00 h do 15.00 h v kancelárii MAS Žiar, Miestne kultúrne stredisko 367, Chrenovec-Brusno. Poskytneme Vám bezplatne všetky potrebné informácie, aby mohol byť aj Váš nápad zrealizovaný. Pre tých, ktorí nemajú skúsenosť s prípravou projektov, ponúkame bezplatné 2-dňové informačné semináre, informačné dni k výzvam a konzultácie. Veríme, že pozitívnymi správami budeme pokračovať aj v nasledujúcich mesiacoch a podporíme ďalšie dobré nápady, ktoré budú pre územie prínosom. Erika Jonasová, projektový manažér MAS

Viac o MAS Žiar: https://www.masziar.sk/

Kontakt: +421 919 19 30 10

Projekový manažér MAS: erika.jonasova@masziar.sk

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.