Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí územného konania stavby a pozvánka na ústne pojednávanie

MAPA SÚBOR
Dátum: 12.08.2020
Autor: Mesto Handlová
Počet videní: 2030
Oznámenie o začatí územného konania stavby a pozvánka na ústne pojednávanie

Predmetom územného rozhodnutia o umiestnení stavby je prízemné veľkoplošné Obchodné centrum Handlová navrhovateľov IMMOBILIEN MANAGEMENT, s.r.o. a  AMAZING CO.

Predmetom územného rozhodnutia o umiestnení stavby je prízemné veľkoplošné Obchodné centrum Handlová, ktoré bude umiestnené na Morovnianskom sídlisku v súbehu cesty Morovnianska cesta a Okružná ul., ako prízemný halový objekt bez suterénu. Pozostávať bude z prenajímateľných priestorov, samoobslužnou čerpacou stanicou a autoumývarkou, priľahlými parkoviskami pre zákazníkov a zamestnancov, obslužnými, areálovými a mimoareálovými komunikáciami, zásobovacími dvormi, areálovou zeleňou a reklamnými plochami, zázemím a technickými priestormi.

Mesto Handlová ako príslušný stavebný úrad oznamuje začatie konania o umiestnení stavby dotknutým orgánom a známym účastníkom konania a súčasne nariaďuje k prejednaniu návrhu ústne pojednávanie s miestnym šetrením na deň: 17. 9. 2020 o 11,00 hod. so stretnutím na: Mestskom úrade v Handlovej, (malá zasadacia miestnosť, I. poschodie), s maximálnym dôrazom na prijaté protiepidemiologické opatrenia na maximálnu ochranu ľudí a elimináciu rizika šírenia ochorenia vírusom COVID-19.

Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť Spoločnom obecnom úrade v Handlovej, Námestie baníkov č.7, č. dverí 10 (predovšetkým v dni pondelok a streda 8,00 -16 hod., piatok 7,00 - 14,00 hod.). Účastníci konania a dotknuté orgány môžu svoje námietky a pripomienky uplatniť najneskoršie pri ústnom pojednávaní. V tom istom čase predložia svoje stanoviská aj dotknuté orgány. Na pripomienky dané po určenom termíne sa neprihliada.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová, ÚK oznámenie IMMOBILIEN Veľkosť: 175 kB Formát: pdf Dátum: 12.8.2020
Prízemné veľkoplošné Obchodné centrum Handlová Veľkosť: 2.35 MB Formát: pdf Dátum: 12.8.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.